Védőnő milyen gyakran jár ki hozzátok "család"látogatásra?
Az enyém kb. heti 3-4x, elég jóban vagyunk, gyerek lőtt is :)
Egyébként meg általában a körülményektől függ, pl. hányadik gyerek, milyenek a körülmények, babóca egészséges-e, stb. Az elején párszor, aztán pár hónap után már kb. egyáltalán nem, ha minden oké, és a szülő sem igényli, akkor elég a státuszokon megjelenni.
A terhességem alatt kb kétszer volt kint, egyszer azután amikor bejelentkeztem hozzá, majd amikor a 8.hónapban voltam.
A baba születése után meg havonta. De kb 10 perceket volt mindig.
Az első látogatásokkor sem járta körbe a lakást, miután berendeztük a baba sarkot akkor sem nézett körül.
Általában megkérdezte hogy vagyok, hogy vagyunk, milyen a babás élet, tudok-e szoptatni, van-e kérdésem, milyen a közérzetem, hogy telnek az éjszakák, és ment is.
Mostanában a státusz lapokat töltögetjük havonta, picit beszélgetünk, és ennyi.
A mienk még nem volt kint, most vagyok a 37. héten, a héten megyek, de eddig az első alkalommal mondta, hogy majd fog jönni, azóta viszont nem merült fel a téma (én aktívan kerülöm).
Az is igaz, hogy eddig dolgoztam, lehet azért nem erőltette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!