Hőemelkedés a 10.héten okozhat gondot?
Sziasztok!
Már a 16.hétben járok, de valamiért elkezdtem izgulni a dolgon.
A kisfiamtól elkaptam valami durva megfázós vírust, a 9.hét utolsó napján. Aznap már éreztem hogy ne vagyok valami jól, mikor mindenem meggyűlik “cuccal”.
Aznap és másnap este mértem a hőmet, de 37 C fölé nem ment..remélem éjszaka sem, mert az tény hogy nem nagyon aludtam jól 2-3 napig. Nagyon tele volt az orrom, nagyon csúnya köhögésem lett, de nem vettem be semmit. Pedig nagyon lassan ment végig rajtam.. gyógyszert 2 okból se vettem be, egyrészt mert a védőnő azt mondta nem kell, a háziorvos meg azt javasolta hogy minél kevesebb gyógyszert, ha lejet teljesen kerüljem el.
De aztán valahogy aggasztott a dolog, mert 10 hetes 2 naposan voltam kontroll uh-on. Ott pedig a szonográfus annyira nem nyugtatott meg, mondta hoy legközelebb azért legalább rubophent vegyek be és figyeljem a lázat. Azóta azért eszembe jut néha, hogy nem tettem-e rosszat. Szerintem kicsit az arcüregemre is ràment, mert éreztem a dolgot. És nagyon sokáig fújtam sajnos az orrom is. (Hetekig)
Olvastam hogy a láz ronthatja a velőcsőzáródás folyamatát, de az már kb a terhesség 5-6.hetében véget ér. Szerintetek kell emiatt aggódnom?
12 hetes uh-on az Istenhegyin voltam, Dr. Hajdu Krisztinánál. Minden rendben volt a vizsgálaton, alacsony kockázatok jöttek ki a kombinált szűrés alapján is. A leletre azt írták, hogy a gerinc íve követhető. Június közepén megyek a 19 hetes uh-ra szintén a doktornőhöz. Kicsir izgulok, hogy minden rendben legyen.
Szerintetek van okom aggódni a hőemelkedés vagy esetleges lát miatt?
Köszönöm a válaszotokat!
Második, tudom igazad van. De néha ha rágondolok simán megnyugtatom magam, néha meg stresszelni kezdek, hogy mi van, ha…
Persze úgysem tudok mit csinàlni csak bizakodni, meg persze várom a következő genetikát. :)
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!