Pajzsmirigy beteg vagyok, de az 1.trimeszteri laboron nem jelölte be az orvos a TSH-t, mit csináljak?
Autoimmun pajzsmirigy alulműködésem van, nagyon nehezen jött össze a baba így nyilván a pozitív teszt után szinte rögtön mentem magánba TSH-t nézetni, ami jó lett.
Nyilván az első vizsgálaton megmutattam az orvosnak is. Megkaptam az 1. trimeszteri beutalókat és azon most nincs bejelölve a TSH. Ezzel a betegséggel terhesség alatt 6 hetente kellene nézetni a TSH-t, amire laborba megyek 5 hete lesz hogy nézettem magánban.
Nem érzem fairnek, hogy azért, mert egyszer az elején megnézettem magánban nem kapom meg tb-re a vizsgálatot, ami resze a kötelező laborvizsgálatoknak. Közben izgulok, hogy nehogy elszálljon a TSH-m úgy, hogy nem is tudok róla, nem véletlenül nem az 5. héten hanem 8-11. hét között van alapból az 1.trimeszteri labor.
Szerintetek mit csináljak? Jelöljem be én a papíron, úgyse veszik észre? Vagy most ezért menjek megint magánba külön még egy vérvételre és fizessek azért, amit más ingyen kap?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!