Állami, magán genetika?
Tök mindegy, ahol akarod, itt csináltatod. Nem kell két helyen.
És az pecsételi le, aki csinálta.
Attól függ. Én már hallottam olyan helyet, ahol elég részletesen megnézték/vizsgálták államiba az a jövevényt.
Viszont ahova én mentem államiba ott konkrétan 5 perc alatt letudták az egészet. Szóval hely függő. Kérdezz körbe ismerősöktől, hogy az adott helyen ahol vagy, hogy mi a tapasztalat.
Voltam magánba is, ott teljesen más volt. Nem futószalagként ment. (De ez tényleg nagyon hely függő)
Ott pecsételnek bele, ahol csináltatod.
Szerintem marha felesleges két helyre menni, ráadásul felesleges idő- és pénzpazarlás az egészségügyben.
Nálunk nem is nézik meg, ha valaki volt magánban, mert így is alig van kapacitás, nem hogy duplán nézegetni.
Arról nem is beszélve, hogy ha ellenétes véleményeket kapsz, akkor mégis mit csinálsz?
Ha egyik helyen azt mondják, hogy jó a tarkóredő és van orrcsont, a második meg mondjuk nem jó a tarkóredő és nincs orrcsont?
Oda menj (EGY HELYRE), ahol megbízol az ellátásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!