Mi történik akkor ha az első vérvételre csak 15-16 hetesen kerül sor?
Egy rakás hülye van, akinek nem tűnik fel a terhessége/nem jár gondozásra, aztán mégse hal meg az összes vagy lesz fogykó a gyereke....
Szóval nagy valószínűséggel semmi se fog történni. Kisebb eséllyel mwg nem derül ki olyan pronléma, aminek ki kellene derülni az első trimeszterben.
Miért akarsz 15-16 héten menni, ha azt a 12. hétig kellene megcsináltatni?
Jó esetben semmi. Rossz esetben később derül ki valami, amin akár könnyen lehetne segíteni. Ismerősnél pl. a véralvadással voltak gondok, valószínűleg emiatt vetélt el, a következő terhességnél külön figyeltek rá.
De ha megnyugtat, a mostani terhességemnél én is majdnem kicsúsztam a 12 hétből, mert betegség miatt később mentem orvoshoz, később kaptam beutalót és pár héttel későbbre volt csak laboridőpont. Aztán szerencsére felszabadult egy, amire lecsaptam. De a védőnőnek még azt jeleztem, hogy csak a 14. héten megyek és nem morgott miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!