Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Valami nem stimmel,kimaradt...

Valami nem stimmel,kimaradt egy vizsgálat?

Figyelt kérdés
9 hetesen mentem nőgyógyaszhoz,azt mondta majd 12.hetire kell klinikára mennem oda vissza csak utána.a védőnő szintúgy ezt mondta,csak 12. Hét után menjek vissza nőgyógyaszhoz. Beutalót már mindenhova ők adnak.háziorvoshoz nem kell mennem( régen oda kellett) de nincs addig dolgom? Senki nem beszélt vérvételről,labor,ekg,tappancsok a fejemen stb. 8 éve volt,de emlékszem volt még valami,az nem előtte volt? 10 hetes vagyok.majdnem 13 hetes leszek mire down szűrésre adtak napot.
2022. jún. 29. 05:48
 1/5 anonim ***** válasza:
93%
Milyen tappancsok a fejeden?O.O Az egyik alap vizsgálatnak sem része. EKG meg háziorvos, fogászat. Labor a 12. héten, oda a háziorvos által kitöltött kiskönyv a beutaló.
2022. jún. 29. 05:55
 2/5 anonim ***** válasza:
37%

Ekg/ tappancs a fejen az háziorvos..

Ráérsz vele, mész, amikor mész..

Vètvételt is szoktak egyet a 12. Hét előtt.. (nálunk a 10.-en)

Down-on 13+4 voltam én is..

Legalább a nemét is biztosra meg tudtàk mondani😂

2022. jún. 29. 06:39
 3/5 anonim ***** válasza:
87%
EKG tappancs a mellkasodon. A fejeden EEG van, de az nem kell.
2022. jún. 29. 07:15
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Én 7 hetesen voltam megállapításon. Utána 10 hetesen laborban, majd a 12hetes genetikai uh-n.

A fogorvos nem kötelező, csak ajánlott.

Ekg-m pedig nem volt, mert a háziorvosom kijelentette ő nem csinál mert az nem a terhesgondozás része 🤦‍♀️

2022. jún. 29. 07:57
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Én is 10 hetes vagyok, tegnap állította ki a védőnő a kiskönyvet. Azt mondta, mikor viszem a háziorvoshoz, kérjek laborra beutalót, megcsináltathatom a genetika előtt vagy után is, nincs jelentősége.

Vizsgálat valóban a genetikai uh van csak, akkor lett volna dolgod, ha nagyon korán mentél volna terhesség megállapításra, mert akkor (legalább is nálunk) a 10.héten vissza szoktak hívni egy síma uh-ra, hogy ha missed ab van, az ne a genetikán derüljön ki. De ez nem kötelező, meg így, hogy eleve 9 hetesen voltál, ettől gondolom eltekintenek.

2022. jún. 29. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!