Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Lombikos kismamák, mikor...

Lombikos kismamák, mikor mentetek először saját nőgyógyászhoz?

Figyelt kérdés

12. hétig a reprodukciós intézetben gondoznak, ezt eddig tudom. Most hetente járok oda a 4. héttől kezdve, a héten lesz a 6. heti.

Azért kalkulálgatok előre, mert a nőgyógyász, akihez magánrendelésre szoktam járni, 3-4 hétre tud időpontot adni, az is lehet, hogy augusztusban, mire betöltöm a 12. hetet, szabadságon is lesz.

Másik kérdés: védőnőhöz mikor szoktak bejelentkezni?

2022. jún. 27. 22:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Köszönöm,nem vagyok egy nagy optimista de most ennek úgy indultam neki hogy sikerülni fog és amúgyis nagyon vártam,eldöntöttem hogy most minden jó lesz.

Elhiszem és nem csodálom hogy megijedtél,de szerencsére jól van a pici, biztos nagyon jó először hallani a szív verését. Szerintem is jó és megnyugtató ha hetente mész.Mivel tavaly nekem vagy-vagy eséllyel indult nekem is jó volt hetente menni, utána rossz is volt az a 2 hét még nemtudtam mi van vele és az utolsó pár napban nem is volt jó érzésem. Ezért akartam most hogy a "kritikus" hétig hadd menjek hetente de mivel sokkal jobban indult mint a tavalyi így annyira nem zavar csak nagyon várom. Bár tüneteim vannak így gondolom hogy rendben van. Neked voltak vagy mostanában milyen tüneteid vannak? Hányadik lombikod volt ez?

2022. júl. 13. 20:02
 12/13 A kérdező kommentje:

Nekem az émelygés/hányinger, ami erősebben, néha enyhén, de végigkíséri a napom (talán déli órákban jobb). A mellfájás nem vészes, csak ha melltartóban kéne lennem, de itthon nincs rajtam.

Néha méhben érzek kis nyomást, de ezek összességében hetek óta megvannak, így emiatt és hogy vérzés/barnázás már nincs napok óta, én is bízom benne, hogy minden oké. 🙂

Ez a 2. lombikom volt. Mire a baba megszületik (*kop-kop), 8 éve lesz, hogy elkezdtünk dolgozni a babatémán. Igaz, ebben a kezdeti roham után volt sok tétlen év, amikor úgymond "lemondtunk" az egészről, majd idén januárban teljes gőzzel újrakezdtük (akkor volt az 1. lombik).

2022. júl. 13. 22:33
 13/13 anonim ***** válasza:

Teljesen érthető, nekünk is idén már 7 éve hogy próbálkoztunk(elég sok mindennel)és nekünk is volt 1-2 év mikor elengedtük, kellett egy kis "pihi" a sok kudarc után meg egyéb okok is közbe jöttök.Mikor újra belevágtunk akkor már ide mentünk a meddőségibe.

Minden jót kívánok Nektek 🤞🤰

Ha lesz később is kedved írj nyugodtan hogy alakultok☺️akár privátban is levelezhetünk 🙂

2022. júl. 14. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!