Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Hogyan jussak védőnőhöz ha...

Hogyan jussak védőnőhöz ha csak egy nap délelőtt két órán keresztül rendel?

Figyelt kérdés
Csak hétfőn délelőtt 10-12 között elérhető, nincs más időpont. Munka mellett ezt hogy lehet megoldani? Ha minden ilyen vizsgálatra stb.. szabit kérek akkor egy napom nem marad a végén.
2022. jún. 19. 21:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Az enyém egyáltalán nem rugalmas és mielőtt bejelentettem a cégnél 3x találkoztam vele... Igaz reggel találkoztunk, de így is bőven 1,5 óra késéssel értem be, munka nem kifogás úgy néz ki...

Nem értem, hogy miért nem lehet egy héten egyszer délután lenni, főleg, hogy nálam se vizelet vizsgálat, se semmi nem volt eddig.

Ez volt a hiszti része. Amúgy munkáltató el kell engedjen, csak addig necces, amíg be nem jelented .

2022. jún. 20. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!