Védőnőnél 150/110es vérnyomás gyógyszerszedés mellett. Itthon 14o alatt van mindig. Mit gondoljak? 29hkm
Lehet neked is van egy ilyen alap izgalom, ha más méri.
Nekem pl szokott, pont amiatt, hogy jajj nehogy magas legyen, erre persze pont amiatt lesz magas. Így vagyok az ekg-vel is.
Csak így tudod az a baj, hogy nehogy azt vegyék alapul, hogy neked milyen magas, és felírkáljanak gyógyszereket, amik lehet feleslegesek.
Én azt szoktam, hogy magamban számolok szép nyugodtan, míg mérik, kiskutyát meg ilyeneket képzelek el. Lehet viccesen hangzik, de muszáj vagyok, mert különben 160-akat mérnének állandóan, mikor a terhesség miatt még pont, hogy alacsony is most.
Mindenképpen konzultálj a gondozó orvosoddal. Nálunk pl. ha magas értéket mérnek, megismétlik kicsit később. Vegyél egy nagy levegőt mérés előtt és nyugtasd le magad kicsit. Ne beszélj mérés közben. Engem rittig mindig vérnyomásmérés közben beszéltettek, aztán persze volt szájhúzás... Nálunk már a 130+ értéket sem szeretik, pedig 130 még szerintem nem igazán magas.
A fehérje a vizeletedben viszont aggasztó, úgyhogy nem hinném, hogy bárki is hülyének nézne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!