Ha magánba megyek el terhességmegállapításra?
Akkor utána el kell mennem az sztk-ba is ugyanezért?
Eddig sosem jártam magánorvoshoz, de most volt 2 vetélésem 1 éven belül, így ha legközelebb pozití lesz a teszt, szeretném, ha egy orvos végigkísérné a várandósságomat. Magánba szeretnék elmenni majd az első uh-ra is. Ha ott megállapítja az élő terhességet, attól még el kell mennem az sztk-ba is, vagy majd csak elég lesz a 12 hetes genetikai uhra?
Aki magánrendelésre jár gondozásra, az mennyit jár a magánra, és mennyit jár kötelezően sztk-s vizsgálatra.
Remélem érthető a kérdés, bocsi.
Sziasztok.. én terhesség megállapításra magán dokihoz mentem akkor voltam 5+5 hetes.. utána mentem az sztkba.. nálunk 8hét előtt nem foglalkoznak velük..néha elmegyek a magán dokihoz is megnyugtató érzés miatt ☺️
Pl holnap is megyek mert az sztkban a nőgyógyász kiadta a papírt hogy élő terhesség és veszélyeztetett (nagy)kockázatos terhesség mégsem adott javaslatot hogy eltudjak menni tpre munkámból adódóan és az sztktól csak május közepén kaptam időpontot jelenleg most 9hetes vagyok mire oda jutok hozzá már a genetikán is tű le leszek
Anikó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!