Nyíregyházán hogy lehet bejelentkezni dr. Orosz Laszlóhoz a maganrendelésére?
Jósa András Kórházban szülök/ szültem csoportban érdeklődj.
1es mi volt vele a probléma?
Velem iszonyat bunkó volt barmikor hozza kerültem szakrendelésen is. Szerintem vizsgálni is durvan vizsgaL. Egyszer aztan gorcsolesssel (nem tudtam ki egyenesedni 20 hetesen) be kellett mennem ügyeletre. Konkretan leb*szott hogy minek mentem 🤷🏻♀️
Emelni kellett a magneziunom amugy de ezt nem tudtam korabban. Ismerőseim közül bárki volt nala nem sok jot mindtak. Aztan lehet csak mindig rossz napja volt 🤷🏻♀️
Én meg Nyíregyházán nem is mennék genetikával máshoz. Személyes tapasztalat alapján a legjobb genetikus. Nála voltam március elején es nagyon kedves is volt, mindent elmagyarázott. Hosszan ultrahangoz, de nagyon alapos. Ha nem lát jól valamit nem siklik el felette, hanem többször megnézi.
Egyébként többnyire azon a számon elérhető szokott lenni, ma a kórházban volt, azért nem vették fel valószínűleg. Én párszor telefonáltam és elsőre elértem. :) szerintem próbáld holnap/holnapután.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!