Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Nyíregyházán hogy lehet...

Nyíregyházán hogy lehet bejelentkezni dr. Orosz Laszlóhoz a maganrendelésére?

Figyelt kérdés
Honlapon a nyiregyhazi rendelőhöz nincs nyitvatartási írva, van megadva telefonszam de foglaltat jelez állandóan. Mikor elérhető a rendelő, valakinek van tapasztalata?

2022. márc. 21. 09:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Miert szeretnel hozza menni? Inkabb a satannal mint nala… csak rosszat tudok rola mondani.
2022. márc. 21. 09:30
 2/7 anonim ***** válasza:

Jósa András Kórházban szülök/ szültem csoportban érdeklődj.

1es mi volt vele a probléma?

2022. márc. 21. 09:31
 3/7 anonim ***** válasza:

Velem iszonyat bunkó volt barmikor hozza kerültem szakrendelésen is. Szerintem vizsgálni is durvan vizsgaL. Egyszer aztan gorcsolesssel (nem tudtam ki egyenesedni 20 hetesen) be kellett mennem ügyeletre. Konkretan leb*szott hogy minek mentem 🤷🏻‍♀️

Emelni kellett a magneziunom amugy de ezt nem tudtam korabban. Ismerőseim közül bárki volt nala nem sok jot mindtak. Aztan lehet csak mindig rossz napja volt 🤷🏻‍♀️

2022. márc. 21. 09:36
 4/7 anonim ***** válasza:
Én magán rendelésen voltam nála, velem igen nyájas volt, nem volt durva,de mégis fájt,sokáig vizsgált,ultrahangozott, totál kellemetlen volt ( rákszűrésre mentem) én következőnek Bubnó Orsolyához mentem mert azt mondták ő sztk-ban is rendes,kedves. Az is volt, bár én magánba mentem de olyan gyorsan és fájdalom mentesen csinált mindent hogy csak na.
2022. márc. 21. 09:46
 5/7 A kérdező kommentje:
Védőnő ajánlotta, csak genetikai szuresre mennek hozzá, állítólag nagyon alapos.
2022. márc. 21. 09:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen,arra jó. Mondjuk én azert mentem Medvéhez mert ott helyben mindent elintéztek,az ultrahangot es a vérvételt is. Orosznál csak uh van, az fmedicalba kuld vervetelre.
2022. márc. 21. 09:53
 7/7 anonim ***** válasza:

Én meg Nyíregyházán nem is mennék genetikával máshoz. Személyes tapasztalat alapján a legjobb genetikus. Nála voltam március elején es nagyon kedves is volt, mindent elmagyarázott. Hosszan ultrahangoz, de nagyon alapos. Ha nem lát jól valamit nem siklik el felette, hanem többször megnézi.

Egyébként többnyire azon a számon elérhető szokott lenni, ma a kórházban volt, azért nem vették fel valószínűleg. Én párszor telefonáltam és elsőre elértem. :) szerintem próbáld holnap/holnapután.

2022. márc. 21. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!