Fogadtatok terhesgondozasra orvost vagy az ingyeneshez mentetek?
Figyelt kérdés
2022. febr. 2. 10:41
2/10 anonim válasza:
Én sztkba jártam, mert itt nálunk tök normális az ellátás, semmi szükségét nem láttam maszekra költeni. Egyedül a genetikai teszteket csináltuk meg a czeizelben.
3/10 anonim válasza:
Igen, fogadtam. Dolgoztam még sokáig, nem értem rá délelőttönként ott csücsülni órákat az sztk-ban (a 12. genetikai UH-ra odamentem, és a sok óra várakoztatás mellett a stílus sem tetszett).
4/10 anonim válasza:
Nálunk sztk alapon csak 12. genetikai uh volt, a későbbi genetikaira nincs orvos. Magánba mentem 18. héten ezért, egy nagyon sokak által ajánlott, dicsőített helyre. Hát, minősíthetetlen volt a stílus. Sztkban sokkal kedvesebbek voltak.
Nőgyógyászhoz sztkba járok, időnként sok a várakozás, de elégedett vagyok.
5/10 anonim válasza:
Sztk-ba jártam. Az orvos oké, a csúszás tényleg gond, de rugalmas a munkabeosztásom.
6/10 anonim válasza:
Engem alapvetően tök nem érdekel a stílus meg a bánásmód, teljesen jól ellettem volna bármelyik vágóhídon, de mivel nekem sem volt lehetőségem csak úgy ellógni fél napokat a munkából, ezért mentem magánba végig, fix időpontokra. Nem bántam meg amúgy, de összességében nem hiszem, hogy annyival sokkal többet adott volna, mint az állami ellátás (leszámítva ugye a könnyed online időpontfoglalást és hogy betartották az időpontokat).
7/10 anonim válasza:
4!
Jol értem? Ha nincs pénzed maganorvosra akkor nem lesz 18. heti genetikai vizsgálat?😨
Amúgy :
UH-kat maganban csinaltattam, a többit az sztkban
8/10 anonim válasza:
Igen, ez volt a helyzet. De azóta az sztkban megindult a gépbeszerzés és szakemberképzés, szóval a jövőben lesz. Csak az átmenet szív. Az új eüs szerződések miatt ment el, aki értett hozzá.
10/10 anonim válasza:
8!
Úristen.. Es azt mondják rendben van az Eü.. Szóval akinek nincs pénze az azt se tudja el vagy hal a gyerek.. Gyönyörű ország. Melyik városban van ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!