Mennyire gyakori hogy tünetek nélkül kezd nyílni a méhszáj?
"Most akkor szaladgálhatok naponta orvoshoz ha biztosra akarok menni?"
Szaladgálhatsz, legfeljebb szerzel egy beutalót magadnak a pszichiátriára.
Szerintem ülj le és beszélj a pároddal, hogy vigyen el valahová egy hosszú hétvégére kikapcsolódni, olyan helyre, ahol nincs internet. Mert ez már beteges.
32 hetesen már annyira nem kell ezen aggódni :)
En 31 hetesen voltam dokinal akkor 3110volt a mehszaj. Mondta is hogy biztos hamarabb jön, és agygyugalom stb. 38 hetes vagyok, a világon semmi jele hogy ki akarna jönni, és egyébként ő a 3.babam :D
Feleslegesen izgulsz
Ahol én élek, akkor néznek méhszájat, mikor épp vajúdok. Fölösleges vizsgálat. Uh-n is meg tudnák nézni, ami fontos.
Tényleg nem kell túl sokat olvasgatni ezekről, pont erre jó csak, hogy fölöslegesen parázol olyan dolgon, ami lehet meg sem történik, csak a legvégén
H milyen gyakori nem tudom.
Én az elsőt babával a 36.heten kezdtem nyílni, szülés napjára lett 2 ujjnyira nyitva a méhszáj.
Második gyermeknél a 30.hettol nyílt, szülés napjára bő 3 ujjnyira... Mindketten kerek 39 hetesen születtek.
Mi a kb a 30. Héttől nem voltunk együtt mert nem volt komfortos nekem, úgyhogy emiatt nem aggódtam, fürdeni nem fürödtem amúgy sem csak zuhany.
Egyedül a második terhességnél mondták h ne emeljem az első gyereket.
32 hetes vagy, ha ettől annyira parázol én azt gondolom nélkülözhető dolgokat soroltál fel... Abszolút ki lehet bírni szex és úszás nélkül a gyermekágyi időszak végéig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!