CTG görbe. Gond lehet?
Ma volt a 38 hetes CTG.
Kétszer nagyon kiugrott az érték, 180 körülre. Eddig is volt ilyen, de csak egy-egy tüske volt, tehát azonnal visszament neki 140 körülre, most viszont fent is maradt, mint egy tevepúp.
Az orvos kicsit húzta a száját, hogy ez még csak-csak belefér. Nem volt valami megnyugtató.
Másnak volt már ilyen? Kell aggódni vajon?
Baba nagyokat ugrott, az igaz, amikor ezek kijöttek.
És az vajon okozhatta, hogy egy teljesen kezdő asszisztens tette fel a CTG-t? Eleve felrakni alig tudta, folyton leesett, az egyiket nekem kellett tartani, és tukmálta belém a csokit meg a vizet már az első perctől, hiába mondtam, hogy mozog a baba.
A babát is lökdöste közben.
Eddig mindig az volt, hogy feltették, a nő kiment, és mondta, ha nem mozogna, egyek. De erre sose volt szükség.
Most meg rángatta rajta fel-le a fejet, aztán behívott egy másik nőt, az teljesen máshova tette, a baba meg szinte menekült már. Akkor lett benne az a két kiugrás.
Annyira bosszantó volt az egész szituáció, átjáróház a vizsgálat közben, az én pulzusom is az egekben volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!