Ez jó CTG eredménynek számít(38 hetes)?
Sziasztok!
Voltam CTG-n és sajnos orvossal nem tudok beszélni, mert a szülésznő csak gyorsan elviszi az eredmenyt valamelyik éppen rendelő orvosnak akivel én nem is talalkozom. Már 2x voltam és eddig mindig szép "hegyes-dombos" volt az eredmény, de most szinte végig a szivhangnal egy vonalban megy a gráf. 2 helyen van olyan, hogy picit feljebb megy a szivhang. Nem várom, hogy diagnozist mondjatok hiszen látta az orvos es alairta, hogy okes, de erdekelne, hogy van-e valakinek ilyen tapasztalata vagy ilyen eredménye, hogy alig ment fel a pulzusa a babának. Úgy hallottam, hogy ha nem ugrik ki sokszor akkor az beszukult szívhangra utal, de hat gondolom, akkor nem engedtek volna haza. A másik bajom, hogy a szülésznő aki csinalta a ctg-t mondta közben, hogy jó aktív a baba miközben amúgy meg sem mozdult.
Nagyon köszönöm, ha valaszoltok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!