Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Egypetéjű ikreknél nem kicsi...

Egypetéjű ikreknél nem kicsi ez a méret 7 hetesen? Kinek mekkora volt a crl?

Figyelt kérdés

Júl 15 utolsó mensi, lombikozunk a beültetés 08.04 1db 5 napos. Két embrió van (😱) 3,1mm és 3,2 mm csak, nincs szívhang.

Elvileg 7+3 hetes vagyok beültetéshez képest.

Doki szerint ez azért is lehet, mert a méhem nem a szokásos alakú, hanem egyenes és a tetején van a petezsák messze az uh fejtől, és emiatt nem látszódik. De nekem a méret is kicsinek tűnik... 😥

Van remény? Egyáltalán egypetéjű ikreknél lehet az osztódás miatt kisebb? Akinek esetleg van tapasztalata megosztaná, mert egy infarktust hordok épp ki lábon...

Köszönöm!

2021. szept. 6. 17:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
6+6 hetesen nekem 2.9 mm volt. Én is megijedtem, de végül 4 kilós fiúgyermek lett 😊 és ugye egyedül volt. Szerintem minden rendben lesz 😉
2021. szept. 6. 17:52
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! És helyes volt a kory ténylegesen 6+6 voltál?
2021. szept. 7. 13:19
 3/6 A kérdező kommentje:
Bocsánat elírtam, szóval helyes volt a kor? 6+6 voltál akkor ehhez nézték továbbiakban is?
2021. szept. 7. 13:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen, egészen 30.hétig stimmelt is a kor/méret. Aztán hirtelen 1, majd később 2 héttel nagyobb lett, és így lett 3980 gramm és 51 cm. 39+1-re született.
2021. szept. 7. 15:17
 5/6 anonim ***** válasza:
De ha mensit nézzük, 40+ lett volna. Csak ugye korrigálták a méret miatt.
2021. szept. 7. 15:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Bocsi, lenyomtam az entert. Amikor először mentem, 7+6 hetesnek kellett volna lennem a mensi szerint, de a mérete miatt 6+6 hetesnek írtak be, pedig tuti volt az ovu időpontja. De aztán utólag bőven behozta a lemaradást, de nem foglalkoztak a kiírt dátum átírásával.
2021. szept. 7. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!