Hány hetente rendel vissza az orvosotok ultrahangra?
Figyelt kérdés
Az enyém 3 hetente, és ezt körülöttem mindenki gyakorinak tartja, azt hallgatom, hogy csak lehúz anyagilag.2021. aug. 14. 20:18
1/12 anonim válasza:
Gondolom akkor magánorvoshoz jársz. Szerintem is lehúzás. Én a három kötelezőn felül kétszer voltam 4Dn megnézni, hogy milyen nemű, illetve, a vége fele az arcát meglesni. De van ismerős aki csak a 3 kötelezőn volt. HA problémamentes a terhesség akkor lehúzás, ha felmerült valami gond, akkor nyílván követni akarja
2/12 anonim válasza:
Pont úgy ahogy az első írja. Plusz egyszer a 36. héten hogy mekkora kb és nem faros-e.
Ha nincs probléma akkor tényleg lehúzás. Mit nézeget ennyit?
3/12 anonim válasza:
A kötelezően felül 4 hetente jártam. 36. hét után hetente 2 NST és 1 uh volt.
5/12 anonim válasza:
3. Volt valami komplikáció ami miatt 4 hetente uh majd a végén hetente 2 NST és uh?
6/12 anonim válasza:
5! Korábbi vetélés és IR miatt, de a terhességem szerencsére eseménytelenül zajlott 😊
7/12 anonim válasza:
Engem a magándokim hathetente rendelt vissza. Szerintem is lehúzás, felesleges ennyiszer ránézni a babára, ha minden rendben a terhességeddel.
8/12 anonim válasza:
4 hetente kellet mennem. Én nem éreztem lehuzasnak, főleg mert hiába magán. Nincs fix tarifa. Nekem megnyugvás volt, hogy tudom minden oké... Ennyi erővel a védőnő is felesleges ennyiszer, hisz ő sem csinál semmi komoly dolgot, főleg az elején. A végén is a szivhang ami konkrétan fontosabb. Azon felül semmi....
9/12 anonim válasza:
A kötelezőket az Istenhegyin csináltattam (ő javasolta, mert 40 vagyok). A 18. hétig 3 hetente nézett, innen azt mondta elég 6 hetente.
10/12 anonim válasza:
Az orvosom 4 hetente szeretné, de jóval ritkábban járok hozzá ennél. A szülésznőmmel vagyok gyakoribb kapcsolatban, bármi felmerül, telefonon megbeszéljük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!