Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Első vizsgálatnál, terhesség...

Első vizsgálatnál, terhesség megállpításánál párod is bement veled a rendelőbe?

Figyelt kérdés

Még csak az első vizsgálat lesz esedékes. Alapvetően nem szeretném, ha az orvoson és asszisztensen kívül más is lenne a rendelőben, mert mégis csak hüvelyi ultrahangot fognak végezni. Viszont nem szeretném megfosztani a páromat attól, hogy (ha minden jól alakul) hallhassa a baba szívverését.

Párom teljesen rám bízza a döntést, szívesen bejönne, de ha szeretném, a váróban marad. Nálatok hogy volt ez?

2021. júl. 17. 10:04
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
(Bocsánat a helyesírási hibáért.)
2021. júl. 17. 10:05
 2/16 anonim ***** válasza:
77%

Egyik vizsgálatra sem jöhetett be.

(a szívhangot én sem hallottam, hüvelyi uhot meg nekem soha nem csináltak és csak a terhesség megállapításánál láttam a pöttyöt a monitoron, legközelebb csak babamozin a terhesség végefelé, ide jöhetett csak be)

2021. júl. 17. 10:08
 3/16 anonim ***** válasza:
70%

Sosem jött velem semmilyen vizsgálatra.

Fiamnál mert dolgozott, most a lanyunknál meg mert nem jöhet a covid miatt.

Nekem sem csináltak szívhangot sem és hüvelyi uh-t sem soha.

2021. júl. 17. 10:17
 4/16 anonim ***** válasza:
68%
Nálunk 12. Heti genetikai uh-ra bejött, (magánba) a többire ha akart volna sem jöhetett volna. Meg a 27. Héten 4d babamozira jöhetett és jött is.
2021. júl. 17. 10:20
 5/16 anonim ***** válasza:
58%

Nem

1. Esetben nem tudott, aztán az első hasi uh-ra, és a nagyokra jött velem.

2. Esetben sem

Ügyeleten volt az elsô vizsgálat.

A nagyokra sem tudott mindre jönni, mert a nagyra kellett vigyàznia ( 1,5 èv van köztük)

2021. júl. 17. 10:21
 6/16 anonim ***** válasza:
58%
Nem, de egyébként a szívhangot nem hallottam én sem. Mindig mondja a doktornő, hogy nézze, itt ver a szíve, de nem hangosítja ki.
2021. júl. 17. 10:58
 7/16 anonim ***** válasza:
55%
Nekem 29.-én lesz az első vizsgálat, akkor leszek 8 hetes. Az én férjem bejön velem a vizsgálatra, a nagyfiamnál is bejött, ki nem hagyná. Akkor vált igazán valósággá neki hogy tényleg kisbabánk lesz 😂
2021. júl. 17. 11:03
 8/16 anonim ***** válasza:
75%
Nem. Egy vizsgálatra sem jöhetett a covid miatt.
2021. júl. 17. 11:10
 9/16 anonim ***** válasza:
68%
Még covid előtt született első gyermekem, semmilyen vizsgálatra nem jöhetett be. Csak amikor magánorvoshoz mentem 4d-s vizsgálatra, akkor jöhetett. Második gyereknél már akkor sem (covid miatt).
2021. júl. 17. 11:13
 10/16 anonim ***** válasza:
52%

Covid miatt csak a genetikai uh-kra jöhetett be. Mikor terhességmegállapításra mentem, még amúgy szívhang se volt, csak 2 héttel később, szóval oda kb feleslegesen is jött volna.

Nekem a 12 hetes uh is még hüvelyi volt, végignézte a férjem, na és? Látott már meztelenül előtte is, vagy miért lenne ez akkora para? A monitort nézte, nem azt, hogy az orvos konkrétan mit csinál.

2021. júl. 17. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!