Első vizsgálatnál, terhesség megállpításánál párod is bement veled a rendelőbe?
Még csak az első vizsgálat lesz esedékes. Alapvetően nem szeretném, ha az orvoson és asszisztensen kívül más is lenne a rendelőben, mert mégis csak hüvelyi ultrahangot fognak végezni. Viszont nem szeretném megfosztani a páromat attól, hogy (ha minden jól alakul) hallhassa a baba szívverését.
Párom teljesen rám bízza a döntést, szívesen bejönne, de ha szeretném, a váróban marad. Nálatok hogy volt ez?
Egyik vizsgálatra sem jöhetett be.
(a szívhangot én sem hallottam, hüvelyi uhot meg nekem soha nem csináltak és csak a terhesség megállapításánál láttam a pöttyöt a monitoron, legközelebb csak babamozin a terhesség végefelé, ide jöhetett csak be)
Sosem jött velem semmilyen vizsgálatra.
Fiamnál mert dolgozott, most a lanyunknál meg mert nem jöhet a covid miatt.
Nekem sem csináltak szívhangot sem és hüvelyi uh-t sem soha.
Nem
1. Esetben nem tudott, aztán az első hasi uh-ra, és a nagyokra jött velem.
2. Esetben sem
Ügyeleten volt az elsô vizsgálat.
A nagyokra sem tudott mindre jönni, mert a nagyra kellett vigyàznia ( 1,5 èv van köztük)
Covid miatt csak a genetikai uh-kra jöhetett be. Mikor terhességmegállapításra mentem, még amúgy szívhang se volt, csak 2 héttel később, szóval oda kb feleslegesen is jött volna.
Nekem a 12 hetes uh is még hüvelyi volt, végignézte a férjem, na és? Látott már meztelenül előtte is, vagy miért lenne ez akkora para? A monitort nézte, nem azt, hogy az orvos konkrétan mit csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!