Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Terhesen németországban...

Terhesen németországban egyedül állóként?

Figyelt kérdés
13hetes terhes vagyok.Az anyukám kint él,a gyermek apukájával vagyok már 5éve,de mióta terhes vagyok azota meg romlott a kapcsolat nem ugy áll a dolgokhoz ahogy kéne szeretnék tőle elválni elmenni az anyukámhoz.Valakinek van e tapasztalata ezzel kapcsolatban hogy mik a jogaim és mikben támogat az állam külföldön?Ha jol tudom lakást is kaphatok

#terhesség #Egyedül nemetbe
2021. jún. 11. 12:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Munkaviszony,ott töltött évek nélkül azonnal lakást is kapsz terhesen 😂
2021. jún. 11. 13:10
 2/6 A kérdező kommentje:
Voltam már ott több évet
2021. jún. 11. 13:40
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Magyarországról mennél most ki? Még biztosítáaod sem lenne, nemhogy lakást kapjál.
2021. jún. 11. 14:02
 4/6 anonim ***** válasza:
95%

🤦‍♀️ Jaj istenem.

Akkor kapnál bármilyen támogatást akkor lennél bármire jogosult ha életvitelszerűen lennél jelenleg Németországban. Tehát bejelentett lakcím,munkahely tb.

Így kapsz nagy fityeszt az orrod alá.. Te azt hiszed mert valamikor voltál kint x időt azután jár valami?

Jelenleg is ha kimész és nem fizetsz krankenkasse-t akkor szépen ki kell fizetned a kórházi ellátást.

Ne álmodozz már.. Lakás.. 😂

2021. jún. 11. 15:24
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Jaj egyem azt a szép zuzád, azzal a kultúrált IQ-val együtt. 😁 Olyan igazi cigós 🤭.

Szegény gyerek..

Attól még munkahelyed nincs,nem fizetsz kint adót.

2021. jún. 11. 15:52
 6/6 anonim ***** válasza:
55%
Azonnal német állampolgárságot és müncheni luxuslakást kapsz. Tárt karokkal várják Kolompár Dzsenifert 😂😂
2021. jún. 12. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!