Akiknek nincs fogadott doki, tehát a kórházba járnak, nektek hogy zajlik a terhesgondozás?
Figyelt kérdés
Itt értem azt, hogy hányszor/milyen időközönként kell menni? Olyankor mi történik?2021. máj. 27. 05:29
1/2 anonim 

válasza:

Gondolom kórházanként eltérő a dolog.
Ahova én jártam, ott van egy külön terhesgondozó részleg, oda kell menni.
Kell adni vizeket mintát, utána behívnak a nővérek, vérnyomásmérés, ha kell éppen akkor a vért is leveszik, később itt van a ctg is terhesség végén. Itt egy másik szobában van az orvos is, utána hozzá kell bemenni. Ha kell van vizsgálat vagy ultrahang. (egyedül a genetikai uh-t nem itt csinálják). Megmondják mikor kell újra jönni, kB havonta amúgy.
Itt csináljak a cukorterhelést is és diabetikus is van a kismamáknak ugyanitt.
Az orvosok fix időpontban vannak a terhesgondozóban, tehát ha hétfőnként jársz, akkor 90%-ban ugyanaz a doki van, nem mindig más.
Szerintem ez így egy nagyon jó rendszer.
2/2 anonim 

válasza:

Ahol én voltam, ott nem volt ultrahang a rendelőben, csak kézzel megvizsgált, a leleteimet értékelte, beutalókat adott, válaszolt a kérdéseimre. Meglepődtem, hogy nincs ultrahang készülék, pedig budapesti kórház.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!