A 2. Genetikai uh-ra mennyi idős terhesen mentél?
Figyelt kérdés
Nekem úgy adtak időpontot, hogy akkor leszek 20+3napos, de nagyobb a baba, a 12-es uh-nál is 3nappal nagyobbnak mérték..
Így is megcsinálják az uh-t, ha mondjuk 21hetesnek felel meg?
Előbbre nem adtak időpontot, azt mondta a hölgy, hogy jobban szereti a 20. Hétben megcsinálni az uh-t a szonogràfus.
2021. máj. 10. 09:55
1/7 anonim válasza:
20+6-nál voltam. Nekem mindig 1 héttel nagyobbnak mérték.
2/7 anonim válasza:
18+1 mensi szerint. 18+4méret szerint.
Nekem az utolsó mensim kellett a kartonzósnak mondani, ő adta a 12hetesre. És a 12hetesen adták a 18hetesre.
3/7 anonim válasza:
19+3 hetesen fogok menni (mensi szerint)
4/7 anonim válasza:
baba mérete szerint 20+5 voltam, (menzes szerint 21+3)
6/7 anonim válasza:
Teljesen mindegy a baba mérete. 20 hetes terhes vagy akkor is, ha a baba mérete alapján 21 lennél.
Nem véletlenül számolnak az utolsó menstruációtól és nem a méretéből.
7/7 anonim válasza:
19+0
A 12 hetes uh-n nekem is 6 nappal nagyobb volt a baba, a 19. hétre már csak eggyel. Semmit nem jelent, a menstruációtól számolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!