12.hetes UH után, mikor és milyen vizsgálatok lesznek?
Orvost fogok váltani, de mindenképp 3.hónap után. 2x voltam nála, de mindkétszer a vírusról nyilatkozott a doki, meg hogy nagyon leterhelt, mert oltania is kell..stbstb..
Én kérdezgettem a genetikai vizsgálatról, hogy megcsinálja-e, de majdnem hogy csak magánba szeretett volna küldeni.
Beutalókkal,vizsgálatokkal kapcsolatos dolgokat is elterelte, hogy majd beszélünk erről, csak keressem meg a 12.hét előtt 1héttel.
A rákszűrésemet sem csinálta meg, mert első alkalommal túlzott hüvelyfolyásra panaszkodtam. Azt mondta, csak hüvelyflóra visszaállítót tud felírni.. de rám sem nézett.
2. Alkalommal, azt mondta majd 3. Alkalomnál leveszi a mintát...
2 családtagom is nála szült, emiatt mentem hozzà. Elhiszem, hogy leterhelt az oltások kapcsàn is, de első terhességem, túl izgulom, de nekem kevés ez az infó :/
Csak annyit írjàtok meg kérlek, hogy 12. Hét után mikor hova kell mennem... vagy a védőnő terelgetni fog?
A védőnő elmond mindent illetve a kiskönyvedben is benne van mikor milyen vizsgálatok vannak.
A magán orvos ha csak nem szonográfus is egyben a genetikát nem ő csinálja.
Nekem is magánorvosom van, de ő genetikai vizsgálatot nem végez ezért magánba küldött vagy esetleg sztk-ban megcsinálják ingyen
Én a Czeizelbe mentem genetikára.
12 hetes genetika után majd 18 hetesen van ismét egy genetikai ultrahang aztán 24 hetesen a cukorterheléses vérvétel.
Rákszűrést terhesség alatt nem nagyon szeretnek csinálni. Nekem pu3as eredmény miatt 3 havonta kellene nézni de ahogy kiderult hogy terhes vagyok azt mondta a doki várunk így fél évet.
Szóval most leszek 6 hónapos most fog rákszűrést csinálni.
A túlzott hüvelyfolyás terhesség alatt egyébként általában normális
A magánorvos egyébként nem foglalkozik ezzel nálam sem hogy mikor hova kell mennem.
Ránéz a babára, aztán megmobdja hogyha kész van a genetikai ultrahang (mert azt ő nem csinál) és megvan az eredmény akkor kB a 16.héten menjek majd hozzá. Mentem, rám nézett. 5 perc volt. Aztán mondta hogy majd legközelebb 25 hetesen menjek hozzá ha megvan a terheléses cukrom eredménye is.
A beutalot ha kell azt házi orvossal intézem illetve a védőnő mondja mikor merre kell menni ha esetleg nem tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!