Árthat a babának?
Keddre van időpontom a sima genetikai ultrahangra a kórházba.
Rá 3 órára meg a babamozira.
Árthat a babának ez a 2 ultrahang egymás után?
Az első az kB 5perc lesz, második 30 perc körül.
Hát ugye súrlódást kelt a hanghullam, melegitheti a magzatvizet. azt hiszem Németországban be is tiltották vagy legalábbis tervezték hogy betiltjak emiatt a babamozikat.
De ma már mindenre van egy tanulmány/tudományos kutatás/meg mindennek a cafolatara is.
Lehet majd erre fogja a who 15 év múlva a hiperaktív gyerekek számának emelkedését :D
De szerintem ennél azért strapabíróbb az emberiség, bár én mindig is irtoztam ezektől az ultrahangos felvetelektol.
Amikor én mentem az első uh-ra, fizettem magán klinikán a dologért, mert kértem vérvételt a down miatt.
Ott közölték, hogy nincs külön vérvétel, uh-val együtt van csak.
Sajnáltam, hogy nem tudtam, mert vittem volna a férjem is.
De én ott meg is kérdeztem, hogy ha már itt készült uh a magán helyen (nem számítottam rá) akkor menjek - e sztk-ba?
Mondták, hogy semmiképpen, és azonnal felhívták a kórházat a nevemben, hogy töröljék a 3 nappal későbbi sztk uh időpontom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!