Hüvelyi UH után mikor és hol törlitek meg magatokat a kapott papírral?
Figyelt kérdés
2021. márc. 16. 00:11
1/7 anonim válasza:
Az öltözőfülkében mielőtt visszavenném a ruhát. Van ott szemetes is erre a célra.
2/7 anonim válasza:
A huvelyi uh-hoz a doki minimalis sikositot tesz a "bot" vegere, szemeremajkakra sem kerul jo esetben, en sosem ereztem szukseget h nagyon torolgessek bmit is utana. Hasi es mell-uh utan az asztal mellett szoktam, de ott pacsmagolnak is rendesen:)
3/7 anonim válasza:
Hüvelyi UH-nál annyira kevés volt a cucc mindkétszer, hogy egyáltalán nem törölgettem magam. Hasinál még ott az asztal szélén, öltözés előtt.
4/7 anonim válasza:
Nekem sosem kellett
Nem tett annyit a fejre.
Amúgy, amikor a hasamat töröltem, akkor is elfordult a doki...
5/7 anonim válasza:
Nekem sem kellett soha hüvelyinél megtörölni. A hasinál meg a vizsgáló ágy mellett, amikor végeztünk.
6/7 A kérdező kommentje:
és ha a kezetekbe nyomja a doki/asszisztens a papírt hüvelyi uh után?
2021. márc. 16. 08:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!