Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Ha nem magánrendelőbe jársz...

Ha nem magánrendelőbe jársz vizsgàlatokra, hanem a kórhàzba, akkor hol várakoztok?

Figyelt kérdés

Nektek hol kell vàrakozni?

A szakambulánciára hívtak, első alkalom volt. Ebben a kórhàzban még sosem voltam, mert nem rég költöztem ide, de kért az orvos, ha megérkeztem hívjam fel. Nem vette fel első alkalommal, 10perc múlva próbàlkoztam újra, majd flegmán közölte, hogy mindjárt jön, türelem, közben hümmögött a telefonba.

Félóra után sem történt semmi, csak a hidegben várakoztam.

Nem ezzel van problémám, csak tényleg első alkalommal voltam ott, mondhatta volna akàr a második hívásnàl, hogy lehet több időt vesz igénybe, mire be tud hívni.

Engem csak az érdekel másnál is történt így?

Azért mentem volna az adott dr.nőhöz, mert sokan dicsérték, de a bunkózása a telefonban, és a 40perc várakozás szabadtéren, eléggé kiábrándított. :( Ma mentem volna az első vizsgálatra, lehet érzékenyebb is vagyok emiatt, de nem vártam tovább.

Kèsőbb hívott, hogy keres engem bent, és sajnálja.

Nektek ez normális?

2021. márc. 11. 18:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
64%

Hát azért kicsit forditva ülsz a lovon....

Nálunk van, hogy 3 órát is kell várni, mert pl felhívták műteni a dokit... ott álltál 40 percet, és meg te vagy megsértődve?!

Persze, majd otthagy minden csapot papot, mert te megérkeztél....

Ha ennyire nem akarsz várni, elmész magánrendelésre jópénzért, de megsúgom, ott se nyalják ki a kis popódat...

2021. márc. 12. 08:17
 12/12 anonim ***** válasza:
#11-el értek egyet. Bizony magánrendelésen is várni kell, ha megcsúszik a doki.
2021. márc. 12. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!