30-34 éves kor közötti kismamák ti csináltattok (csináltattatok) Nifty, panoráma vagy Prena tesztet?
Figyelt kérdés
Az is válaszolhat aki már szült és túl van a kérdésben szereplő témán!2021. jan. 18. 16:31
11/19 anonim válasza:
33 évesen Panoramat csináltattam. Igaz mèg nem született meg, de addig kicsit megnyugtatott az eredmény. Későbbi terhességi korban is felmerülhet valami, amikor már csak az amnio jöhet szóba. Ezzel ki lehet váltani. És a pici nemét is meglehet tudni a legelején. :)
12/19 anonim válasza:
33 voltam mikor a második babánkkal voltam várandós. Nem, nem csináltattam ilyen teszteket.
13/19 anonim válasza:
31 voltam 2. terhességnél bem csináltattam.
Ikreim vannak. A genetikus sem ajánlitra, hiszen annyiszor és olyan alaposan ultrahangiztak, hogy feleslegesnek tartotta ő is és a nógyógyászom is
14/19 A kérdező kommentje:
Aki csináltatott: orvos javasolta vagy saját választás volt?
2021. jan. 19. 05:47
15/19 anonim válasza:
#14: orvos csak olyan módon javasolta, hogy elmondta ő is csinálna majd ha gyereke lesz. Kb úgy adta elő, hogy nem egy nagy összeg, ennyit megér (a magánorvosi fizuhoz képest tényleg semmiség).
Orvosi indoka ennek nem igazán lehet, mert akkor hivatalosan elismert amniora küldenek.
Ha huszad annyiba kerülne csinálnál? Ha igen akkor igazából csak a pénzen gondolkozol.
Nekünk megérte, hogy minimalizáltuk a kockázatot.
16/19 anonim válasza:
32 eves vagyok, 3. Terhesseg, 2 gyermek egeszseges, mi ragaszkodtunk niftyhez. Egyebkent egy korabbi kommentelonel reagalva, nem, ultrahangon nem mutathato ki rengeteg minden amirol azt hinnenk, hogy biztos latszik. Az en nogyogyaszom nem akart rabeszelni a niftyre, en mondtam neki h fix h lesz. Utana mondta is, hogy sajnos uhn rengeteg minden nem szurheto hiaba mondjuk h nagyon jo gepek stb.. (egyebkent istenhegyin is dolgozik es pontosan ez a terulete)
17/19 anonim válasza:
A niftyhez jar biztositas, ha terhesseg alatt szules elott derul ki barmi gond (fals negativ) avagy ha szules utan 1 even belul... persze olcso vigasz, kit erdekel akkor mar.. de azert engem megnyugtatott, h csak ok adnak ilyet. Egyebkent pedig prenat magyarorszagon validaljak, ezert azt nem csinaltatnek, csak niftyt ami hongkong, azaz a vilag egyik legjobb laborjaban vizsgaljak..
18/19 A kérdező kommentje:
Utolsó, mozaikos kromoszóma eltérésre nincs biztosítás. És bizony ez is előfordul...
2021. febr. 25. 12:16
19/19 anonim válasza:
Nem csináltattam, csak kombináltat, és megbántam, teljesen idegbeteg voltam egészen a szülésig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!