Dr. Bácskai József még mindig csak hasi uh-t csinál terhesség megállapításánál?
De fura mennyire mások a vélemények, én szinte csak jót tudok mondani róla, hozzá járok gondozásra. Nekem is hasi uh-val állapította meg a 8 hetes terhességet, már volt persze szívhang.
Édesanyám szakmabeli és ő azt mondja, a megyében Bácskai az egyik legjobb. Nekem ami szimpatikus, hogy mindig nyugodtan, tényszerűen elmond mindent amit tudni kell, nem hívogat be havonta, miután közli hogy minden a legnagyobb rendben van, stb. - ezt főleg arra vonatkozóan tudom mondani hogy barátnőm egy héttel tart előttem a terhességben, csak GYMS megyében él, szintén magándokihoz jár, de havonta berendelik ilyen-olyan vizsgálatra (szintén tökéletesen problémamentes a terhessége).
Egyetlen egyszer volt fura a viselkedése, amit annyira nem tudtam hova tenni, (mert évek óta hozzá járok, 5 éve műtött is, stb.) de ennél az esetnél nem a magánrendelőjében voltam, hanem a nővédelmi kp-ban, a 12 hetes kombinálton és futószalagon jöttek-mentek a kismamák, szóval ez lehetett a mufurcságának az oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!