Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Dr. Horváth Gábor gyöngyös mi...

Daniella19 kérdése:

Dr. Horváth Gábor gyöngyös mi a véleményetek rola menyit ker az elso vizsgálatért?

Figyelt kérdés
Lett 3 pozitiv tesztem es holnap megyek hozza vizsgálatra mire szamithatok? Menyit ker erte? Szerintettek jo orvos? Vagy meg is mi a tapasztalatottok rola valaszotokat köszönöm

2020. dec. 9. 19:49
 1/1 anonim ***** válasza:

Azt hiszem most 12.000 egy vizsgálat, szülni nem szeretnek nála, mert "elfelejt" megjelenni, hiába fogadott orvosod.

Én ezért kerestem Budapesten orvost anno, a legjobb döntés volt.

Mint orvos egyébként jó, de kicsi a garancia, hogy ott lesz mikor szülni mész.

Másrészt mivel tudtam, hogy akarok szülni, azt meg pont telibe sz..ják Gyöngyösön, így én Pestre jártam. Háborítatlan szülést akartam, semmi beöntést, gátvédelmet, kádat.

Megkaptam.

Boldog babavárást és sok sikert.

2020. dec. 22. 06:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!