Ki hogyan viselte a terheséggel kapcsolatos vizsgálatokat? Volt benne nagyon kellemetlen? Vagy fájdalmas?
Az első pár uh hüvelyi volt. Nem volt fájdalmas egyáltalán, csak mégis a lábad között "matatnak".
Nekem a legkellemetlenebb vizsgálat a cukorterhelés volt. Borzalmas volt az íze, rosszul is éreztem magam tőle. Fájdalmasnak nem mondanék egy vizsgálatot sem. Méhszájat csak akkor néztek mikor sokat keményedtem, aki panaszmentes nála lehet nem is nézik (orvosfüggő). Ez sem volt fájdalmas nekem csak kellemetlen. A vérvételek sem vészesek.
Bele fogsz szokni a vizsgálatokba, egy idő után fel sem tűnik majd. Nekem is fura volt az elején mert nagyon ritkán vagyok beteg, nem vagyok az az orvoshoz járkáló típus.
Nem
Csak uh volt
Meg rákszűrés és kenet
Egyszer volt mégszájvizsgálat..
Nekem elég jó terhességem volt, 38. hétig dolgoztam, 3 nappal a császár előtt hagytam abba a munkát is, szóval tényleg nem volt gondom, fiatal is voltam, 24, sportos, stramm, szóval nem volt gáz a terhességem alatt. A háziorvosomat 8 év alatt akkor terhesség alatt láttam először, azt se tudtam, hogy néz ki.
Viszont elég sokat kellett járkálni tényleg, állandóan volt valami, uh,labor, védőnő stb.
Egyetlen vizsgálat volt, ahol nagyon rosszul voltam. Pedig alapvetően nekem hatalmas a fájdalom küszöböm, 10 évig thai boxoltam, gyakorlatilag alig érzek fájdalmat, de a terhesség alatt nekem is volt egy alkalom, ahol sírva jöttem ki: 29 hetes terhes voltam, éppen egy Fradi-Újpest derbiről mentem haza este, amikor éreztem hogy valami fura, hazaérve láttam hogy tiszta vér vagyok, be kellett mennünk a kórházba, nagyon nagyon megijedtem, remegve álltam a Sote 1-en, ilyen magas hetes terhességnél már nem is veszik ezt félvállról mert ott már ritka a vérzés csak úgy, és bevittek a vizsgálóba, 4 orvos vizsgált meg egymás után, hasi és hüvelyi ultrahanggal is, illetve SAJNOS kacsával is, és felnyúltak valami fémszerű valamivel vagy nem tudom mi volt az, de majdnem 1 órán át vizsgálat, a férjem már rosszul volt a folyosón hogy mi van, na az a vizsgálat annyira fájt, hogy sírtam, és véresre karmoltam a saját tenyeremet. Aztán kiderült végül, hogy volt egy polipom a méhszájon ami elsorvadt és leszakadt az vérzett annyira.
A császármetszés utáni 1 hét pedig nekem szintén maga volt a pokol, de túléltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!