Az ultrahang pontos időt mutat, hogy mennyi idős a baba?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Azért érdekelne ez a kérdés mert április 03.-án volt meg a menzeszem és 4 napon tartot majd április 28.-án is megjött de csak egy csík és attól számoltak.
Az ultrahang szerint is 28 hetes 2 napos vagyok. De én szerintem több vagyok kb 31 hetes. Lehetséges? Előre is köszönöm!
2020. nov. 11. 16:32
1/3 anonim 

válasza:

12ig hétig pontos az uh, utána már lehetnek eltérések,mert más ütemben fejlődnek a babák.
2/3 anonim 

válasza:

De 1-2 mm napokat jelet és ennyire pontatlansàg előfordulhat..
3/3 anonim 

válasza:

Ilyen esetben az uh-nak “fognak hinni”. És valószínű hogy annak van igaza. 2 hét eltérés azért túl sok lenne ebben a korban már. Ennyire nem nézik be a dolgokat azért. Meg ha lesz egy papíron koraszülött gyereked, aki amúgy súlyra mindenre fejlett akkor sem lesz semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!