36 hetes kismamaként a vizelet üledék vizságaltomban fehérvérsejt: 5-10/látótér, laphámsejt 5-10/látótér, leukocyta: nyomokban! Ezek mennyire normális értékek?
Nekem nagyon hasonló volt a fehérvérsejtek és a laphámsejtek száma, mint neked. (Pár hete)
Utóbbi állítólag azért kerülhet a vizeletbe, mert nem középsugaras vizeletet adtam le. Nálam ez egyébként így is volt, tudom. Örültem, hogy egyáltalán tudtam pisilni. :D
Fehérvérsejtek száma nekem is pontosan ennyi volt, húgyúti fertőzést állapítottak meg, antibiotikumot kaptam.
Nekem nagyon sok leukocyta volt a vizeletemben, úgyhogy ahhoz sajnos nem tudok hozzászólni.
Viszont! A védőnő nekem azt mondta, hogy ha valakinél csak kis eltérés van, akkor nem szoktak vele foglalkozni.
Esetleg hívd fel Te is a dokit és / vagy a védőnőt. :)
Jobbulást!
Nem, nekem legalábbis nem mondták. :)
De én elmegyek magánban megnézetni, mert kíváncsi vagyok, hogy használt-e az antibiotikum. :)
Ne aggódj, tényleg nem lesz gond! :)
Igen, néha éreztem, hogy fáj a hasam. :( Nem erősen, az igaz, de éreztem.
Neked van valami? Nekem egyébként a tőzegáfonyát javasolták még, megelőzésre is jó. :)
A nőgyógyászom. :)
Őt hívtam fel, miután megkaptam az eredményt.
Nem, én még csak 14 hetes vagyok. :) :)
Kisfiad vagy kislányod lesz? :)
Igen, tudom, második baba. :)
Tényleg hamar telik az idő. :)
Mi még nem tudjuk a nemét. :)
Minden jót kívánok Neked! :)
Esetleg a védőnőt addig is felhívhatod, hogy ő mit mond erre az eredményre. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!