Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Dr. Kelemen Zsolt szülész-nőgy...

Dr. Kelemen Zsolt szülész-nőgyógyász?

Figyelt kérdés

Sziasztok! :)

A tegnapi illetve mai tesztem pozitív lett. Szeretnék már az első pillanattól kezdve magánorvoshoz járni. Egrit keresnék egész pontosan. Dr Kelemen Zsoltról valaki tudna valamilyen véleményt mondani? Tapasztalatot? Esetleg árakat? Persze más orvosról szívesen meghallgatom a véleményt :)

2020. szept. 23. 12:42
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia! Gratulálok:)

Én a 2. gyermekemet nála szültem, hozzá jártam magánrendelése is. Azt hiszem 13.000 Ft volt egy alkalom.

Szerintem kedves és türelmes, nekem mindent elintézett a kórházban, amire szükségem volt.

Csak ajánlani tudom.

Egyébként van egy Fb csoport, Egerben szültem a neve, ott is tudsz tájékozódni. Mostanában egyébként Rozs László a legnépszerűbb szülész nőgyógyász, nagyon profi ő is, de rengetegen járnak hozzá.

2020. szept. 23. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!