Ha tényleg 1 veseje van a babámnak, akkor azt a Prena tesztnek nem kellett volna kimutatnia?
18+6 hetes vagyok. A mai genetikai Uh-on egy vesét láttak. Egy het múlva kontroll.
14 hetesen prena tesztet csinaltattunk, a legdragabbat-legreszletesebbet, de minden kockázat alacsony lett.
Azért érdekel, mert esetleg nem azért negatív a prena teszt, mert megvan mindkét vese? A doki azt mondta kicsi rá az esély, hogy ketto vese van. Viszont akkor ennyit ér a teszt?
Van bárkinek bármi hasonló tapasztalata, akar olyan, hogy későbbi Uh-on már 2 vesét lattak?
Kedves utolsó. Egy hülye megkeseredett seggfej vagy. Kívánom, hogy NE eld át sose azt, ami miatt nekünk a Prena tesztet meg kellett csinálni, merthogy ezt nem is írtam le a kérdésnél.
Az, hogy kinek mihez/mire van pénze, ahhoz meg semmi közöd, te paraszt!
Senkinek sem mondtam meg ilyet, de remelem te nem hozol a világra magadhoz hasonlót.
Érzéketlen barom!
Elhiszem, hogy meg vagy ijedve.
Nekem betegen született a lányom, hidd el, tudom, milyen rossz.
De könyörgöm, szerinted a teszt megszámolja a szerveit??
Az kromoszóma elréréseket vizsgál!
Az egy vesét pedig egyáltalán nem biztos, hogy betegség okozza!!
Nem biztos, hogy valamilyen szindróma. Lehet, hogy csak 1 fejlődött ki neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!