Megközelítőleg mennyibe kerül a szülés és terhesgondozás magánorvossal?
Figyelt kérdés
Nyilván orvosonként változik, de érdekelne egy körülbelüli összeg. Nem vagyok a hálapénz híve, inkább előre tudjak konkrét összegeket egy magándokinál.2020. aug. 2. 11:18
1/14 anonim válasza:
Budapesten a SOTE II - n a dokim tarifája alkalmanként 15.000 Ft. A szülés ennek a tízszerese. Szerintem Budapesti viszonylatban nem kér sokat. A 150.000 egyszerre sok de elraktam már pár hónapja. Most 32 hetes vagyok. Eddig 6x voltam nála.
2/14 anonim válasza:
Az én dokimnál a terhesgondozás 23e volt, a szülés 180e
3/14 anonim válasza:
Havi 15 000+genetikai uh, a szules pedig az Uh tizszerese.
4/14 anonim válasza:
A dokimnál 15ezer volt a terhesgondozás, 7-szer voltam a rendelőjében. A szüléskor 70ezret adtunk az orvosnak, 40ezret a szülésznőnek. Illetve megcsináltattuk a kombinált tesztet a 12. héten, ami itt 38ezer. Így összesen 268ezer.
5/14 anonim válasza:
Vidéki városban 9000 Ft a magándoki alkalmanként. Én elég későn fogadtam fel, így 4 max 5 alkalommal megyek hozzá. A szülés 90 000 Ft lesz. A szülésznő 30 000 Ft. Kombinált tesz pesten 21 000 Ft volt.
6/14 anonim válasza:
Ha 15-20 ezret számolsz havi minimum egy uh-val plusz ennek a 10x-esét a szülésre kb, nem tévedsz sokat. De attól is függ. En csinaltattam prena tesztet. Ez nyilván plusz. Ha valami gond van ami miatt sűrűbben kell nézzenek, az is plusz.
7/14 anonim válasza:
Vidéken élek , doki havonta 15 ezer császárért 120at kér ami nekem decemberben lesz.
8/14 anonim válasza:
7es
Ilyenkor konkrétan mond tarifát??
Az én dokim meg semmit nem vesz el, eddig 2x tudtam ráerőszakolni 10 erzet de azóta kerül,hogy ne is adjak. Szülés után akarom a férjemmel odaadatni neki legalább 100 ezret,amit neki szántam mert nagyon szeretem és alapos doki.
9/14 anonim válasza:
8 amikor anyukám szülte az öcsémet, 20 éve neki sem fogadott el semmit az orvos csak egy üveg whiskeyt pedig fogadott volt. Gondolom orvosa válogatja.
10/14 anonim válasza:
18-20 ezer volt egy terhes gondozás, 80 ezer a szülés tiszteletdíja, plusz 12 ezer a 6 hetes kontroll. Nem számoltam hányszor jártam nála. A vége olyan 250-300 között lehetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!