Akinek a méhlepény a mellső falon tapadt meg, mikor volt 4D/5D ultrahangon?
Nekem az első babám lesz, így nem tudom mikor a legcélszerűbb menni,hogy minél jobb élmény legyen. Arra gondoltam hogy a 26. Hét után mennénk mindenképpen, de ezzel kapcsolatban szívesen fogadok tanácsokat 🥰
Úgy tudom ,hogy a 30. Hétig érdemes menni, mert akkor még van helye a babának és jobban látható.
Az összes oldalon az van írva,hogy 25-35 hetes korig a legjobb menni. Ez az intervallum változó intézményenként. De se az nincs ott,hogy a méhlepény helyzete befolyásolja-e a vizsgálatot, se az,hogy melyik héten kapják a szülők a legnagyobb élményt és a legélethűbb megjelenést.
Azért kérdezem itt az embereket, mert nyilván az intézmények célja az,hogy menjek és csináltassam meg bármikor ezt a babamozit, de az persze tök oké. Viszont ők tapasztalatokat nem fognak mondani nekem. Majd megkérdezem hétfőn az orvosomat,hogy ő mit ajánlana. A hely egyébként már megvan, de köszönöm szépen a kommentet. Tudom, hogy nem éppen a kedvesség vezérelt, de hálás vagyok azért,hogy időt szántál rám. 🥰 Én viszont kívánok neked minden jót. ❤️
Szerintem semmi rosszat nem írt a 3. válaszoló.
Nyilván az a célja az intezeteknek, hogy elvezd a dolgot, ajanld masoknak is, nem fognak azert tagabb intervallumot megadbi, hogy elmenj, aztan csalodas erjen.
Nem befolyasol egyebkent semmit a mehlepeny helyzete.
Egyébként nekem minden alkalommal ad 3D-s képet a dokim, az előző terhessegemnel a 30. heti lett a legjobb.
De ez nyilvan szerencse kerdese is, hogy eppen mit csinal meg hogy fekszik a baba. A 20. hetig inkabb hasonlitott egy csirkere, mint babara. :)
Sziasztok!
A nőgyógyász azt mondta hogy a 28. Héten menjek szerinte, úgyhogy így is fogok időpontot kérni 🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!