Az egyszeri anyagási támogatásnál CSAK a nőgyógyásztól kell a 4 pecsét, vagy a védőnői is beleszámít?
Figyelt kérdés
Sajnos a veszélyhelyzet miatt az utoolsó alkalmakat nem pecsételte bele az orvos a füzetembe, annyira sietett mindig, igy összesen van 3 védőnői + 2 nőgyógyászi pecsétem. Holnap megyek az orvoshoz, ha nem felejtem el, megemlitem neki, hogy esetleg nem-e lehetne pótolni az utóbbi alkalmakat.2020. máj. 19. 10:46
1/4 A kérdező kommentje:
ezt olvasom most: A várandósgondozást végző szülész-nőgyógyász, szülésznő vagy védőnő által kiadott igazolás a várandósgonodozáson való részvétel számáról. --> ezt kell csatolni, szóval ha a doki ad egy igazolást, akkor lényegében mindegy is hogy van-e pecsét a füzetben vagy nincs? Mert ő ugyis tudja hogy jártam rendszeresen.
2020. máj. 19. 10:49
2/4 anonim válasza:
Nekem azt mondta a védőnő, hogy a nőgyógyász, a háziorvos vagy akár a fogorvos is beleszámít.
3/4 anonim válasza:
Nekem a védőnő adta ki az igazolást. Nekem sohasem pecsételt a doki a kiskönyvembe, kinyomtatta a leletet és azt kaptam meg, de a könyvbe nem írt.
4/4 anonim válasza:
En a zarojelentesem melle kaptam egy papírt a kórházban. Azt kellett vinni. Azt meg a terhesgondozás száma alapján adják amit a doki végez, nem a védőnő. Tehát a dokis “pecsétet” számítanak. Amik nem feltétlen fizikálisan de a gépben benne van mikor voltál terhesgondozáson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!