Ugye nem lesz baj abból, hogy a védőnőm konkrétan nem
dolgozik, én se látogatom, ő se látogat. Ezt majd be
lehet pótolni amikor már lecsillapodott a vírus? 20 hetes
vagyok.
Figyelt kérdés
2020. máj. 7. 16:25
1/9 anonim válasza:
Milyen bajra gondolsz? Én örülök, hogy nem kell menni. :D
Nincs nálatok online "vizsgálat"? Engem felhív messengeren a védőnő, és megmérem a vérnyomásom meg a súlyom, beszélünk néhány szót és ennyi volt a látogatás.
2020. máj. 7. 16:32
2/9 anonim válasza:
Nekem kB semmit nem csinált a védőnő terhesen, mondjuk azóta se :D
Komolyra fordítva, ugye kell 4 pecsét, DE pl nekem a végén adott egy igazolást, ami kell az egyszeri anyasági támogatáshoz.
Max ha elhuzodik addig, akkor kéred hogy postázza ki
2020. máj. 7. 16:35
3/9 A kérdező kommentje:
És terhesség során elég ha csak a végén jön hozzánk?
2020. máj. 7. 16:42
4/9 anonim válasza:
Nekem súlyt mér (van itthon is mérleg), haskörfogatot (mindig kevesebbet mér, emiatt rendeltem egy kicsi kismamadzsekit), meg vizeletet néz (baktérium volt benne, én tudtam, mert előtte nap vittem tenyésztésre), s azt mondta szép tiszta. Nemsokára szülök, de közölte, hogy nem fog jönni. Szóval köszönjük az eddigi és ezutáni segítséget....
2020. máj. 7. 16:52
5/9 anonim válasza:
Jaa lemaradt, hogy azzal a régi higanyos vérnyomásmérővel mér, mindig 120/60at....legutóbb a pulzusom volt 120 körüli, ami miatt mentem is háziorvoshoz... De nála ez sem derült volna ki sosem.
2020. máj. 7. 16:54
6/9 anonim válasza:
Persze, hogy elég. Két gyerekem van, egyiknél sem volt kint szülésig a védőnő.
2020. máj. 7. 17:49
7/9 anonim válasza:
Hozzám csak akkor jött ki, amikor hazajöttünk a kórházból, de körbe se nézett csak gyorsan eldarálta a dolgokat.
Ez azért vicces, mert amikor a tanácsadáson cingó volt bent nála, ki lehetett hallani, hogy majd megy megnézni a házat, hogy van e víz, fürdő stb, meg mennyi négyzetméter... utána én rákérdeztem hogy kijön-e, azt mondja nagyon sajnálja de nincs ideje... én nem sajnáltam :D
2020. máj. 7. 19:52
8/9 anonim válasza:
Mi e-mailben van telefonon beszélünk. Elküldöm neki az uh eredményeket. Jó, hogy nem kell menni. Vérvétel van minden hónapban és vizeletvizsgálat is. Itthon mérem a súlyomat és próbálok egészségesen étkezni kerülni a nasit. A vérnyomásomat mérem hetente, mert magas de kezelve van. Nálam így jó. Igazából szeptember végén lesz meg a baba. Addig bármi változhat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!