Mert nem hallok semmit a szivhang figyelővel?
Figyelt kérdés
Ma hozta a futár az angelsounds magzat hang figyelőt. Rögtön be is kapcsoltam bekentem a hasam, viszont bekapcsoltam hallottam a zúgást és kb. 5 másodperc múlva nagy csend. Még az én szívverésemet se hallom.
Mitől lehet ez?
2020. ápr. 16. 13:49
1/6 anonim válasza:
Világít? Elem rendesen működik? Másik fülhallgatót, hangfalat próbáltál? Az hogy a babát fogod e hallani attól is függ hány hetes vagy.
2/6 A kérdező kommentje:
Igen, világít. Most hogy hagytam kb egy fél órát pihenni, megpróbáltam újra és most kb. 2-3 percig bírta. Csak annyi idő alatt nem találtam meg a szivhangot. Bár lehet még nem is lehet hallani. 11+2 napos vagyok. Nem tudom számít-e ebben a helyzetben az, hogy en nem a vékonyka köze tartozom!?
2020. ápr. 16. 14:47
3/6 anonim válasza:
Egyrészt számít, másrészt próbáld meg hangfallal aminek jack dugoja van. Én a fülhallgatoval sose hallottam semmit. És az is számít hol keresed. Közvetlen a szeméremdombon keresd
4/6 anonim válasza:
11 hetesen még nem biztos, hogy hallanád, főleg ha némi többletsúllyal indítottad a terhességed. A 16. héttől mondják biztosra, hogy addigra tuti hallani lehet, előtte meg nagyon esetleges.
Amúgy nekem is ilyenem van, ha bekapcsoláskor hallasz valami állandó surrogást, még akkor is, amikor csak a levegőben tartod, és nem magadhoz, akkor jól működik minden, ha egyébként is teljes a némaság, akkor valami baja van. Lehet, hogy gyenge az elem vagy eleve egy hibás terméket kaptál.
5/6 anonim válasza:
Cserélj elemet! Akkor is világít, ha gyenge az elem, de a hangok nem hallatszanak.
6/6 anonim válasza:
16 hetes kortól ajánlja a gyártó. Első terhességbem félidő körül vettem. Akkor már megtaláltam egyből. Második terhességnél 13. héten lett csak meg, pedig már tudtam, hogy hol és mit kell keresnem, hallanom. Korai még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!