Kell e szülö ha kis koru vagyok a terheseg meg allapitashoz?
3napja kesik!
es egyik teszt pozitiv masik negativ!
igy inkabb ugy dontotunk parommal hogy el megyunk no dokihoz! holnap megyek!
csak fel merul a kerdes 1 hogy el e latnak ha mar nem jarok iskolaba anyagi okok miatt munka keresek mar 2hete es igy el e latnak!?
es hogy kell a pl.: anyum hogy meg nezzek, hogy kis babat e varok!?
nem szeretnem addig bele vonni a szuleim ameddig nem biztos semmi sem! :)
koszonom a valaszokat!
Miért nem tanultál meg helyesen vagy legalábbis csak egy kicsit helyesebben írni,mielőtt abbahagytad a sulit? És ha kiskorú vagy,hogy hagytad abba? Kedves szüleid ebbe belementek? Mindegy is...ha te vagy az,akit itt írtak előttem, akkor remélem nem vagy terhes ,mert nagyon...nagyon nem váló neked gyerek.
A párod meg húzzon már egy kibszott gumit a kibszott farkára
tegyük tisztàba! 😂
azèrt hagytam ott az iskolàt mert a pàrommal èlek es 1fizetezbol nem lehetet alberletett fizetni!
2 senkinek semmi koze hogy en hogyan erek az nem fugg ossze azzal hogy hulye lennek vagy nem tudnàm nelevelni a gyerekemet!
3 igen volt mar abortuszom de azert mert akkor a szüleimmel eltem ès nem àlltunk ugy anyagilag hogy kulon koltozzunk a babal es igy ez a dontes jobb volt!
4 a parom egyaltalan nem 45ev korul hanem 26 nem mint ha lenne barkinek barmi koze hozzà!
hiszen nem ez volt a kerdes!
es a helyes irasomrol annyit hogy tanulasi nehezsegeim vannak es dixlexiam is ugy hogy errol ennyit! :)
tovabbiakban ezekre a konmentekre nem regalok! :)
Kiscsillag!
Most jobban állsz / álltok anyagilag, mint akkor? Te magad írtad, hogy egy fizuvan. Abból nem jött ki a tankönyv? Megsúgom, egy gyerek sokkal többe kerül. Több pénzed van, mióta leléptél a szüleidtől, ott hagytad az iskolát? Ehhez nem kell még diploma se, hogy ki matekozd...
Gondolkodj picit!
Tudod milyen élet vár rád nulla végzettséggel? Komolyan mondom, te még ne akarjál szülni. A nagy büdös semmire semmiképpen ne.
Milyen ember lehet a párod, ha nem minden erejével támogatott volna, hogy legalább a középiskolát befejezd? Tök mindegy, hàny éves.
Az ember a saját életét úgy vágja tönkre, ahogy jól esik neki, de egy bébi életét ne rontsuk már el a finish előtt, könyörgöm!!
nem azzal volt a baj hogy a tankonyvet meg vegyuk egyaltalan!
nem azert hagytam abba az iskolat!
hanem azert mert tobb penzt kell keresunk hogy normalis eletunk legyen! :)
es szerintem senkinek semmi koze hogy szulok e vagy sem ez a mi dolgunk!
es rohadtul jobb lenne az egesz vilag ha a masik embert nem le szolnatok hanem tamogatnàtok!
ez sem a kerdesemhez meg felelo valasz!
de le irom mert idegesit hogy mindenki csak okoskodik!
es a parom igen is melletem all abban is hogy munkat kerestem iskolat meg be lehet fejezni tudok halasztani egy par evet abbanbaz utolso evben! :)
errol ennyit! 😒
Az a gond a válaszoddal, hogy abszolút rosszul méred fel a saját, párod és még meg nem született gyerek helyzetét.
Először is, ha pénzt akarsz keresni és idővel több pénzt akarsz, mint a minimál bér és valaki akarsz lenni az életbe, ahhoz kell az edukáció és bizony az iskolák is. Ez nem vita téma. Ez tény. Persze, lehet 20, 25, 30 évesen esti érettségizni, egy-két gyerek, gyárimunka, háztartás mellett, de készülj fel, hogy a saját magad életét keseríted meg jelentősen. Mindennek meg van a maga ideje az életben. A sulinak, munkának, gyerekvállalásnak is.
Nem hiába így van kitalálva ez a sorrend, de te tudod. Mindenki a saját kárán tanul a legjobban, ahogy mondani szokás.
Most könnyebb az albérletet kifizetnetek, hogy te eldobtad magadtól az ingyen tanulás lehetőségét és elmentél dolgozni? Hova is? Diákmunka tuti nem, ahhoz jogviszony kell. Ráadásul abból te nem fogsz albérletet, rezsit, kaját, busz bérletet fizetni, ahhoz az túlkevés. Marad a pasi kihasználása? Ez a nagy terv? Majd a pasi fizeti a pelenkát, kozmetikust, esti sulit, bérleményt, kaját, mindent?
Mi lenne neked amúgy a támogatás, segítség? Hogy leírják huszan ugyanazt, hogy nem kell szülő 17 évesen a gyerek csináláshoz, de az abortuszhoz igen?
Nem a mindenkiben van a rossz indulat, hanem benned van a naívítás, tudatlanság. Hogy nem tanultál az előző abortuszból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!