Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Vajon fogunk kapni rendes...

Vajon fogunk kapni rendes ellátást?

Figyelt kérdés

[link]

Már a fogászaton is csak sürgős eseteket látnak csak el. Mi lesz velünk? Fognak rólunk rendesen gondoskodni?

Vagy csak legyinteni fognak, hogy hát az a cukorterhelés nem is olyan fontos, hogy kockáztassuk a vírus terjedését?

Egy aggódó 20hkm.

2020. márc. 14. 22:34
 1/9 anonim ***** válasza:
70%
444 sokszor terjeszt àlhìreket. Cukorterhelès sok orszàgban nem rutin. Otthon is meg tudod csinàlni, mezei vèrvukormèrő ugyanùgy megmèri.
2020. márc. 14. 22:37
 2/9 A kérdező kommentje:
Az csak egy példa volt, de a cukorterhelés nagyon nem ugyanaz, mint az otthoni vércukor mérés.
2020. márc. 14. 22:39
 3/9 anonim ***** válasza:
64%
Ha megiszol egy kis vizet 75g cukorral és mered előtte meg 120 percre kb ugyanaz. Minimális eltérés lehet.
2020. márc. 14. 23:16
 4/9 anonim ***** válasza:
54%
Mert szerinted milyen varázslatot alkalmaznak laboros terheléses cukormérésnél? :D
2020. márc. 14. 23:21
 5/9 anonim ***** válasza:
71%
De hogy ne ragadjunk le ennél az egynél. Attól függ mekkora lesz a baj. Nyilván mindent meg fognak tenni az eü dolgozok, ami tőlük telik.
2020. márc. 14. 23:39
 6/9 A kérdező kommentje:

Mint írtam a cukorterhelés csak egy példa volt. De az eső gyerekemnél pl nálunk gond volt, és naponta kellett bejárnom nst-re

Ezért is aggódok, mert augusztus 6ra vagyok kiírva, és elvileg júliusra fog tetőzni a járvány, ha addigra nem sikerül megállítani.

2020. márc. 15. 08:08
 7/9 anonim ***** válasza:

Én emiatt nem aggódok. A terhesség, a terhesgondozás mindig is kiemelt figyelmet kapott, és most sem lehet azt megtenni, különösen minthogy veszélyeztetett csoportba tartozunk, hogy mostantól nem néznek ránk, mert a vírusra kell koncentrálni. A babák és a kismamák egészsége továbbra is, ha nem is akkora, de prioritást fog élvezni, nem engedhetik meg maguknak, hogy emiatt történjen bármi probléma, figyelmetlenség, akármi. A programozott műtéteket is leállítják, azt írja, de a programcsászár nyilván nem tartozik ebbe bele, nem tudják a gyereket még három hónapig bent tartani, szóval ilyen szempontból szerintem a babák-kismamák ellátása nem fog változni.

Max arra tudok gondolni, hogy panaszmentes terhesség esetén, ha tényleg minden rendben van, akkor csak a genetikai UH-kra kell bemenni, a kötelező vizsgálatokon túl nem csinálnak mást, és minimumra veszik az orvosi látogatást. De attól még el fognak látni, ne viccelj. Főleg, ha gond van, mint az első gyerekednél.

Én júliusra vagyok kiírva, nem félek attól, hogy ha naponta kell majd járnom nst-re, akkor ne látnának el.

2020. márc. 15. 09:29
 8/9 A kérdező kommentje:

Csak jogos volt az aggodalmam.

Ma voltam genetikai uh-n az uzsokiban, alig akartak beengedni, az összes dolgozó rámförmedt, hogy mit keresek benn, minek jöttem, a genetikai ultrahang most nem olyan fontos, hogy ezzel terheljem az egészségügyet. A genetikai ultrahang annyi volt, hogy megvizsgálták van-e szívverése és csókolom. Majd menjek vissza, ha elült a vészhelyzet.

Csak igazam volt, hogy nem fognak minket rendesen ellátni...

2020. márc. 16. 14:40
 9/9 anonim ***** válasza:
Nah pont erről beszeltem a saját kerdesemnél ahol azt kerdeztem ,hogy elvegzike a 12.het genetikait .. es hogy felvagyok háborodva lehurrogott egy hozzászoló ,hogy nyugodjak már le ... joggal idegesek vagyunk nagyon kismamák ,hogy mi lesz így ... de persze nyugodjak le és ne háborogjak
2020. márc. 19. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!