Meddig szokott tartani a látogatási tilalom a kórházakban?
Én is nagyon féltem tőle, tavaly februárban született a legkisebbem. Előttünk egy héttel zárták le a kórházat, utánunk eggyel oldották fel a tilalmat.
Viszont összehasonlítva azzal, amikor a nagyok születtek, utólag én azt mondom, jobb volt így. A férjem nagyon hiányzott, vele jó lett volna találkozni, de az, hogy nem kellett napi 2-3x hirtelen felkelni, babát altatni, csecsemősöknek magyarázkodni (itt csak üvegen át kukkolás van), az nagyon jól esett. Nálunk amúgy volt plusz pár biztonsági őr és ő “futárkodott”, hozta fel a kaját, vitte le a szennyest, kopogott az ajtókon, mielőtt jött, h ha vki épp szoptat, akkor tudjuk, h jön. Nem volt vészes. A cuccokért pedig felengedtek 1 segítőt hazafelé.
Tavaly március közepén, amikor szültem, még zárlat volt nálunk. De már nem az összes kórházban.
Oltassátok be a férjedet, sok helyen kérik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!