Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Meddig szokott tartani a...

Meddig szokott tartani a látogatási tilalom a kórházakban?

Figyelt kérdés
2020. jan. 22. 16:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%
Nincs megszabva, amíg úgy nem gondolják, hogy elmúlt a fertőzésveszély.
2020. jan. 22. 16:32
 2/13 A kérdező kommentje:
De mondjuk márciusban már biztosan nem lesz ugye?
2020. jan. 22. 16:33
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Én is nagyon féltem tőle, tavaly februárban született a legkisebbem. Előttünk egy héttel zárták le a kórházat, utánunk eggyel oldották fel a tilalmat.

Viszont összehasonlítva azzal, amikor a nagyok születtek, utólag én azt mondom, jobb volt így. A férjem nagyon hiányzott, vele jó lett volna találkozni, de az, hogy nem kellett napi 2-3x hirtelen felkelni, babát altatni, csecsemősöknek magyarázkodni (itt csak üvegen át kukkolás van), az nagyon jól esett. Nálunk amúgy volt plusz pár biztonsági őr és ő “futárkodott”, hozta fel a kaját, vitte le a szennyest, kopogott az ajtókon, mielőtt jött, h ha vki épp szoptat, akkor tudjuk, h jön. Nem volt vészes. A cuccokért pedig felengedtek 1 segítőt hazafelé.

2020. jan. 22. 17:07
 4/13 anonim ***** válasza:
8%
Valószínűleg márciusban már feloldják. Lehet előbb is, ezt nem tudja előre senki megmondani. De mivel kapcsolatban érdekel?
2020. jan. 22. 17:18
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Általában március vége felé szokták feloldani.
2020. jan. 22. 17:25
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Márciusban még simán tarthat. 2013-ban március közepén még tartott nálunk (nem tudom meddig).
2020. jan. 22. 17:58
 7/13 anonim ***** válasza:

Tavaly március közepén, amikor szültem, még zárlat volt nálunk. De már nem az összes kórházban.

Oltassátok be a férjedet, sok helyen kérik.

2020. jan. 22. 18:05
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Február közepén kerültem be, és március közepéig tartott, de korábban kezdődött ennél. A Tisztiorvosi Szolgálat regisztrálja a lejelentett megbetegedéseket, és ha az lecsökken egy bizonyos szintre, akkor küldik szét a kórházaknak, hogy lehet látogatni.
2020. jan. 22. 18:12
 9/13 A kérdező kommentje:
Nekem nagyon fontos lenne, hogy velem legyen a férjem, amennyit csak lehet, úgyhogy szeretném, ha nem lenne tilalom amikor szülök, ezért kérdeztem.
2020. jan. 22. 19:01
 10/13 anonim ***** válasza:
73%
Egy megjegyzés. Gondolom apás szülésre készültök. Ha még nem tettétek, akkor a férjed oltassa be magát, mert zárlat időszakban csak akkor engedik be, ha megkapta az influenza oltást.
2020. jan. 22. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!