A vizeletet csövet ki kell mosni, mielőtt az első vizelet bele menne?
Figyelt kérdés
1. Trimeszteri vérvételre a reggeli első vizelet miatt, ti ki szoktatok mosni a kemcsovet, amit adnak a laborban, hogy abban vigyétek a vizeletet?
Az gáz, ha nem mosom ki? Le volt zárva akkor is, mikor kaptam, ki se nyitottam azóta se. Elnézést, ha bugyuta a kérdés, de feleslegesen nem mosogatnam.
2019. dec. 15. 16:54
1/11 anonim válasza:
Mi nem kaptunk kémcsövet, lekváros vagy gombás üvegben vittem mindig. 😄
2/11 anonim válasza:
Én se kaptam. Nagyobb gyógyszeresüvegben, vagy vitaminosobozban szoktam vinni. Persze előtte alaposan kimosom őket.
Amugy mennyiből tartana kiöblíteni?
3/11 anonim válasza:
Én vezetem a gyógyszertárban vizeletgyűjtő poharat, kemény 120 Ft-ért. Ebben viszem mindig a vizeletet védőnőhöz és a kórházba. A kórházban adnak egy kémcsövet, abba kell átönteni, nem szoktam kimosni előtte.
5/11 anonim válasza:
Nálunk ilyen kémcsöves dolog nincs
6/11 A kérdező kommentje:
Nálunk mostanában ilyet adnak, votl tavaly, amikor vittem vizeletet, de akkor én vittem üvegben, azt kismosom. Csak ennél nem tudom.. Hisz senki nem nyúl hozzá.
2019. dec. 15. 17:23
8/11 anonim válasza:
Jesszus ki ne mosd! Az egy full steril cső! Valódi sterilizáláson esik át mielőtt lezárják.
A vízzel egy rakás dolog kerülhet bele amit mikroszkóp alatt meg is fognak találni.
9/11 anonim válasza:
Nálunk is adnak, sose mostam ki.
10/11 anonim válasza:
Az steril
Ki ne mosd!
Nálunk vinni kell a vizeletet ( itt csak 80 ft a gyűjtődoboz) és ott helyben kell a kémcsőbe tölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!