Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Ti tettetek már panaszt a...

Ti tettetek már panaszt a vezető védőnőnél, érdemes?

Figyelt kérdés

A védőnőnk eléggé lekezelő és kotnyeleskedő.

Ha nálunk van akkor benyit a hűtőbe, a szekrényekbe és rendezkedik a lakásunkba, tologatja a bútorainkat is.

Teljes mértékben ő akarja eldönteni hogyan és mivel rendezzük be majd a gyerekszobát. (Gondolok itt a márkákra, mint a Brendon.)

A születendő fiúnk ruhái közé is benyúlkált és közölte hogy a mi gyerekünknek ez meg ez nem lesz jó, így ő elvinné az unokájának.

A stílusunk sem tetszik neki, rockerek vagyunk így egyből drogosnak/piásnak is titulált minket és azóta minden gondozáson elmondja az ezekkel járó következményeket.

Néha már sírhatnékom van tőle.

Tegyek panaszt, vagy próbáljam meg elviselni?

2019. okt. 31. 09:05
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Parancsolsz utolsó?

Nem diák vagyok, komolyan segítséget vártam.

2019. okt. 31. 09:48
 12/16 anonim ***** válasza:
88%

Van teruleti vezeto vedono, ha neki teszel egy panaszt, neki kutya kotelessege kivizsgalni az esetet. Es ugy emlekszem, h nagyon ritka esetben lehetett olyan, h mas a vedono. En vedono voltam egy faluban, es pl a haziorvos az en korzetembe tartozott, gyakorlatilag naluk egyszer sem jartam, mert engedelyezve lett, hogy egy masik vedono latogassa (ugyanugy a falubol volt o is, kolleganom kezdte el oket gondozni, a dokiek elkoltoztek, de szerettek volna a regi vedont megtartani, engedelyezve lett, kb 5 evvel ezelott volt)

Amugy a vedonod egy fsz. Vedonot lemondani nem lehet, de a vezeto vedononel tegyel panaszt, es probald megkerdezni tole, h ha van a teruleten masik vedono (pl az o korzete 2 utcaval lejjebb kezdodik) akkor o at tud e venni.Nem tudom, hogy te hol laksz, de nalunk egy 5000 fo''s +-par szaz falun volt ra lehetoseg.

2019. okt. 31. 10:08
 13/16 anonim ***** válasza:
89%
Én beolvasnék neki az tuti.Mindennek van egy határa!
2019. okt. 31. 10:26
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Ilyet nem tehet. Ez privat szfera megértése. Nem vagyok nagypofájú, de ezt nem hagynám! VISZONT én még az életben nem találkoztam olyan rockerrel(?), aki ezt eltűrte volna és idegenektől kérdezte volna, hogy mitévő legyen!
2019. nov. 2. 22:27
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Én valami olyasmit tudnék elképzelni, hogy amíg ott van, egy papírra látványosan olvashatóan felírod, milyen olyan dolgot csinált vagy mondott, ami kifogásolható, majd távozás előtt az orra alá dugod, hogy írja alá. Valószínű, hogy nem lesz benne gerinc, és nem fogja, de lehet, legközelebb kétszer is meggondolja, miket csinál.
2019. nov. 5. 20:57
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Első kézből tudok reagálni. A gyermekem 2 éves , bölcsis. Jó család vagyunk, férjem ügyvéd én a doktorim csinálom. A kislány szépen fejlődik. Kérlek szépen, szerdán kint volt nálunk, ehhez a kicsit ki kellett venni a bölcsiből és pluszban még egyszer kivinni hozzá a gyereket. Külön bemegy a bölcsibe is. NEM engedte meg a vezető védőnő a váltást. Már a bölcsödétől kezdve mindenkinek elege vam belőle. Nekem meg már abból, hogy anyai mivoltomban megaláz.
2019. nov. 11. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!