Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Cegléden az sztk-ban megtudják...

Cegléden az sztk-ban megtudják mondani a baba nemét uh vizsgálaton?

Figyelt kérdés

Holnap megyek uh vizsgálatra , Kopár Zoltán magánrendelésére.

17 hetes kismama

2019. okt. 2. 11:29
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha mutatja a baba akkor igen, ha nem akkor nem.
2019. okt. 2. 11:31
 2/7 A kérdező kommentje:
Persze ez tiszta sor! Viszont annyira kis szerencsétlennek tűnik ott az uh...a baba is alig látszik rajta..
2019. okt. 2. 11:34
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Most sztk vagy magánrendelés?

Amúgy ha a baba mutatja, gyenge UHn is látszik, ha nem, akkor meg semmilyenen.

2019. okt. 2. 11:51
 4/7 A kérdező kommentje:
Igen, Kopár dokinak délutánonként ott van magánrendelése.
2019. okt. 2. 12:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Én az Sztk részén voltam múlt pénteken, ott megmondták, kereken 20 hetes voltam. De kérdezte a doki, hogy hogyhogy nem tudom még, azt hitte oda járok orvoshoz és mondta h akkor megmondanák, mert mindig megnézik UH-val. Szval sztem látni fogja.
2019. okt. 2. 13:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem már 13 hetesen 99%-ra mondták hogy kislány.Szoval ha nem is olyan jó az uh.esélyes,hogy látni fogják.
2019. okt. 2. 13:44
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

3.baba ...és hát itthon 2 nagyfiú várja izgatottan hogy mi lesz a kistesó. Persze a legfontosabb hogy egészséges legyen!

Szuper lenne ha megtudnánk! ☺☺

2019. okt. 2. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!