Volt már valakinek ilyen?
Figyelt kérdés
Ma voltam először dokinál,5 hetes terhes vagyok.Fontos tudnivaló,hogy clostyval sikerült a baba az első hónapban.Lett a baba mellett kettő (jobb és bal oldalt) egy 4 és egy 5 cm átmérőjű ciszta is.Azt mondta a doki,hogy mivel ez termeli a sárgatest hormont nem nyúlnak hozzá mert megszakadna a terhesség.Volt már valakinek hasonló? Felszívódott magától? Lehet így hüvelyi úton szülni vagy akadályozza? (Bocsi a hülye kérdésért) Köszönöm a válaszokat !2019. aug. 26. 12:11
1/3 anonim válasza:
Nekem mindkét oldalon 5-6 db 4-5 cm-s cisztám volt, mert hiperstimuláltak az inszemhez véletlenül. Nem volt teendő velük, figyelték őket, 12.hétre szépen összeestek már. Gond csak akkor van, ha ilyen soknál mint nálam megcsavarodik tőle a petefészek. De 1-2 darabnál ez nem fordulhat elő.
2/3 anonim válasza:
Nekem az egész petefészkem mindkét oldalon tele volt cisztákkal, aztán szépen felszívódott az összes. Azóta sincs semmi ilyesmi bajom, pedig már 6 hónapos a kislányom. Persze, hogy lehet így szülni.
3/3 anonim válasza:
Nekem is látott az orvos az embrió mellett egy ciszta szerű képződményt 7 hetes vizsgálaton. De felszívódott. Védőnő szerint iker terhességnek indult. De nem tudom igazából, a további vizsgálatokon már nem volt ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!