Mit éreztetek lombikosok?
Nehéz pozitívan hozzáállni, az biztos! 🙂
Nekem első lombik, múlt héten szombaton kaptam vissza egy 3 napos friss embriót. Első naptól fáj a hasam, hullamzóan, ugyan így a melleim is. Ijesztő, hogy ugyan azokat érzem, mint menstruáció előtt és ez elkeserit. Folyasrol érdemben nem tudok nyilatkozni, mert napi 3szor 2 progeszteron pótlást kapok huvelytabletta formájában. Félek, az az igazság és jó erről beszélni olyanokkal, akik tudják, miről beszélek. Köszönöm, hogy írtál!
3 naposat kaptam vissza, erős 12 sejtes, azt mondta a doki, az nagyon jó. 🙂 Hiszek és reménykedem, ezzel nincs baj, csak sajnos az ember akaratán kívül is elkezdi magát analizálni. Ez az állandó mindjárt megjön érzés... 26-án volt a leszívás, 29-én kaptam őt vissza!
Néha nyilalgat, sőt, akár a hascsikaráshoz is tudnám hasonlítani, lent, középen. Ezek mára már múlnak, csak ez a mindjárt megjön érzés maradt meg.
Ugyanolyan tüneteket éreztem magamon, mint menstruáció előtt. Egyetlen egy kivétel volt: pár nappal a nem várt előtt a derekam hirtelen megfájdult, mintha valaki egy forró valamit végighúzott volna a hát-derék részen.
Hamar elmúlt, nem jött többször. Pár napra rá pozitívat teszteltem :)
Beültetés után igyekeztem nem gondolni az egészre. Betartottam az orvosi utasításokat, de igyekeztem elterelni a figyelmem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!