Hogy zajlik az átjárhatósági vizsgálat?
Főleg tb-s alapon, kórházi körülmények között érdekelne.
Onnantól kezdve, hogy az ember bemegy reggel, aztán? Van előtte valami vizsgálat , vagy bent kell utána maradni? Kell vinni valami ruhát?
Sajnos nekem semmit nem mondtak, csak hogy mikor menjek... :-(
Ugyanúgy meg kell csinálni minden vizsgálatot, mint más műtét esetén
Teljes vérkép
Vizelet
Ekg
....stb
Szt Imrében előző este kell befeküdni, utána is 1 napot maradni.
Úgyh minden kellett, mint ami egy általános kórházi tartózkodáskor.
Szóval érdemes a helyi protokollrarákérdezni.
Reggel volt a műtét
Már hajnalban kaptam kanült meg indúziót
Majd műtő
Katéter
Ébresztés
Sajnos nekem a vezetéket kivették..
1 éjjel benn
Majd haza
Megyei jogu varosban: elozo nap felvesznek, hazamehetsz sajat felelossegre. Reggel vissza, agy, pizsi, pihi, dumaltok a tobbi sorstarssal, majd elmentunk a helyre. Sik idegek voltunk. Nalam mindem oke, azt nem mondom, hogy elveztem, de kibirtam. Pikk pakk megy amugy, maga a vizsgalat addig se tart, mig ezt leirom neked kb. Utana hordagyon visszatolnak a szobaba. Par ora pihi, es mehetsz haza.
Nekem masnap iszonyuan fajt odabent minden, nem vettem ki szabit, igy szornyu volt dolgozni. Sorstarsamnak semmi fajdalma. Nekem az inszemek utan is borzaszto fajdalmas volt, es a mensik is.
Szoval ha teheted, masnapra kerj szabit. Amugy tulelheto, valoszinu en vagyok valamire allergias, vagy nem tudom. Ja es kaptunk ebedet, mielott hazamentunk, megettuk. :)
Nekem laparoscop-os volt.
Előző nap be kellett feküdni a kórházba, aznap hashajtás, este, és másnap reggel beöntés volt. Aztán vittek a műtőbe, kb. 3/4 óra volt az egész, nem volt különösebb fájdalom, csak kellemetlenség. Másnap mehettem haza, pár nap múlva már dolgoztam, 1 hétre rá volt varratszedés.
Köszönöm szépen a válaszokat! Kicsit megijedtem.. Sajnos én azt sem tudom, hogy milyen módon fogják csinálni. :-(
Veszprémbe kell majd mennem jövő hónapban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!