Petesejt leszívás előtt mennyibe kerül az injekció, amit be kell adni? És hány alkalommal?
Most konkrétan csak az ovulációt okozó inj-re gondolsz (ovitrelle) vagy a stiulációs injekciókra is? (Pl. Gonal F, Bemfola, Menopur, stb.)
Mert ha igen, akkor ez főleg attól függ, hogy TB támogatott lombikra mész vagy saját magad finanszírozott. A TB támogatásnál 90% táogats van, a nem támogatott lombiknál meg csak 50%, szóval kb. 5x annyiba kerülenk ezek a szerek. Mi most vagyunk túl egy nem TB-s lombikon, a gyógyszerek kb. 180e Ft-volt, de ez egyénfüggő, mert van akinek több stimuláció kell, szóval ott lehet, hogy drágább a gyógyszerelés.
Nem ártott volna egyértelműbben fogalmaznod...
Amire kíváncsi vagy, az egyén és orvosfüggő, hogy mit és mennyit kell beadni. Nekem például extrém olcsón jött ki, mert csak 6 db 150-es Bemfolát kellett szúrnom, majd a két Ovitrelle, két Cetrotide. Ez volt összesen tán 40 ezer. Majd a progeszteron még 15 ezer.
Valakinek meg simán 200-300 ezer is lehet. Attól függően hogy reagál a stimura.
Huh en fostimonnal szurtam magam,jo draga volt. Egy injekcio kerult 1700 ft-ba. Jo sok kellett asszem kb 20db
Es ugy h inszemre keszultunk,aztan a sok tuszo miatt lombik lett vegul,gyorsan be kellett adnom kb 3 certotide-t az is jo draga volt,mar nem emlekszem,es vegul a 2 db ovitrelle leszivas elott nekem az 1800 volt a 2
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!