Mi annak a hölgynek a neve aki több anyukának segített teherbe esni?
Figyelt kérdés
Régebben sokszor feldobta a Facebook, hogy van egy hölgy aki vitaminokat állított össze és a termékeit orvosok által meddőnek ítélt nők szedtek és hónapok /évek múltán sikeresen teherbe estek.
Persze nem csodát keresek csak egy kis támogatást mert el vagyok keseredve.
Remélem megtalaljuk. Köszönöm előre is
2019. jún. 22. 13:20
4/11 anonim válasza:
Ratkó Tünde! Trimeszter vitamint, nekem is ez segített teherbe esni! Kérdezz nyugodtan:)
5/11 anonim válasza:
Utolso, irnal ide? Engem is erdekelne! Melyik segitett? Latom van women es 1-3 vitamin. Mi volt a problemad? Vagy privibe is johet, ha ide nem szeretned irni. Koszi! 😊
6/11 anonim válasza:
Soknak felboritotta csak a ciklusat
A negativ dolgokat torlik azert olyan pizitiv az oldal
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Kedvesek vagytok Ő lesz az. Nem vásárolok mindent össze de azért jó olvasni néhány siker sztorit.
Puszilok mindenkit
2019. jún. 22. 16:49
8/11 anonim válasza:
Az a baj, hogy kamu az egész. Sima vitamin.
9/11 anonim válasza:
Nekem teljesen felborította a ciklusom, van hogy 50 napos, van hogy 22 napos, sokszor pecsételek közte, ez előtte sose fordult elő. Én két hónap után inkább abbahagytam.
10/11 niiiiki válasza:
Szia! Nekem a szabályos 28 napos ciklusomat felborította, majdnem 40 napra jött meg. Ami sose fordult elő, így azonnal abba is hagytam. Nekem sajnos negatív tapasztalatom van😕
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!