Teherbeesés szempontjából tök mindegy, hogy te elélveztél-e vagy sem. Ha a partnered benned élvezett el és semmilyen módon sem védekeztek (tabletta vagy gumi például) akkor igen, esélyes a terhesség.
De tényleg: hány évesek vagytok, hogy az ember szaporodásáról halvány lila gőzötök sincs?
2019. máj. 13. 23:11
4/14 anonim válasza:
Ha ezen múlna nem lenne a világon egy gyerek sem ami nemi erőszakból született volna.
2019. máj. 14. 07:42
5/14 anonim válasza:
Egyszer olvastam egy olyat, hogy ha a nő is elélvez, nagyobb az esély a megtermékenyülésre, ugyanis a női orgazmus hatására valami vákum keletkezik, hogy "beszippantsa" a hím ivarsejteket, így közelebb kerülnek a petesejthez, nem kell annyit tornázniuk a kisfickóknak.
2019. máj. 14. 08:53
6/14 A kérdező kommentje:
#2 19 éves vagyok és még nem szeretném hogyha lenne baba mert tul fiatal vagyok hozzá es nem hasznaltunk ovszert sem!
2019. máj. 14. 14:24
7/14 anonim válasza:
KAMU kérdés.
2019. máj. 14. 15:17
8/14 anonim válasza:
Ha nem használtatok óvszert, akkor van rá esély. Annyira nem is kicsi, de nem is olyan nagy..
Szóval ha nincs tüneted(mensi elmaradása elsősorban), akkor nem aggódnék.
2019. máj. 14. 15:27
9/14 A kérdező kommentje:
#7 nem kamu kérdés!!!
2019. máj. 14. 15:27
10/14 anonim válasza:
Tudtommal az aktus után csak 3 nap elteltével történik a teherbeesés, és amíg ez nem telik le, addig tablettával meg lehet előzni. Gyorsan hívjátok föl az orvost, talán még nem késő.
Egyébként szerintem pszichológiai probléma is van amögött, hogy a legelemibb dolgokkal se vagytok tisztában, úgyhogy majd menjetek pszichológushoz is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!